Notting Hill

Hej söta ni ♥

Kör en “gårdagens” här och tittar in för att önska er en härlig lördagskväll. Mannen är iväg på lite kalas och lillskruttan sover. Själv sitter jag i soffan med favvisdrycken nummer ett och kikar på en av mina absoluta favoritfilmer – Notting Hill. Sådan där nördig romantiker som jag är så kan jag inte annat än att älska den filmen 🙂

Du kanske också gillar

15 kommentarer

  1. Haha vad rolig du är! Ja vi stannade ju hela dagen hos Mille nästan.

    Jo det är 10 dagar va? Jolie föddes väl den 3e? Fatta ändå att det är ett år mellan dom om man ser det så! Stört. Och jo, alla utvecklas ju olika. Elliot kanske har varit tidig? Han har ju alltid varit så himla stadig och “bastant” liksom, och sjukt stark! Och så vill han så mkt hela tiden, han vill lära sig allt och han tror liksom att han kan gå själv, han försöker alltid “bli av med” oss när vi håller honom i händerna när han ska knalla runt. Tror vi pratade om detta innan men alla barn fokuserar ju på olika saker. Elliot tex lärde sig ju att vända sig måååånader efter Jolie. Han fokuserade helt enkelt på att ta sig framåt och lära sig såna saker istället:)

  2. Haha, då är nog jag också en sån där nördig romantiker för jag bara älska den filmen och liknande filmer 🙂 Här hemma fick jag tyvärr offra den filmen för sambons son som absolut skulle se fångarna på fortet. Trevlig kväll på dig!

  3. Det er virkelig en av mine favoritt filmer også, har sikkert sett den 100 ganger 🙂 I kveld så vi “Letters to Juliet”, veldig fin, men ikke som NH:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *