Godingar från Cream

Hej vänner!

Ni har säkert inte missat min finaste tunika från Cream? Jag upptäckte/hittade märket ganska nyligen när jag var på invigningen av nya Nordljusbutiken för ett par veckor sedan. Hur som helst  – sitter och kikar runt lite nu och det finns så mycket fint från just Cream. Helt klart ett av mina nya favoritmärken 🙂 Godingarna nedan skulle mer än gärna få flytta in hemma hos mig!

Finns hos Nordljus

Du kanske också gillar

13 kommentarer

 1. Tack sötis! Ja klänning Ellens klänning är ljuvlig, köpte den förra året, och nu äntligen passade det, så nu ska jag gå på jakt efter den marinblå de gjorde i år!!

  Har spanat in en kofta från Cream, håller med dig.. underbar kläder och ganska bra pris!!

  kram på er godingar

 2. Sv: Jo det har du ju helt rätt i. Och jag som redan har fel på ryggen kan känna av dom gånger jag lyft helt fel men jag har under dessa 2½ år som jag varit mamma lärt mig hur jag kan lyfta för att inte få ont. Värre är det dock på jobbet där jag inte riktigt är lika duktig. Men där blir det ju att man lyfter tunga saker direkt ifrån en högre höjd tex en vagn och då blir det inte samma sak som att lyfta upp en liten ifrån golvet.

  Kram

 3. Hej Malin, jag kom till att tänka på dig i morse när jag såg mitt ärr från kejsarsnittet. Hur går det med ditt? Har det blivit bättre?

  1. Näe, det är inte bätte än 🙁 Har fått en tejp som lindrar smärtan lite, superbra! Men tyvärr måste det nog åtgärdas kirurgiskt i mitt fall men det vill jag inte göra förens efter Mamma Boot Camp är klar för hösten 🙂
   Kramis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *