Minnen och kärlek

Hej kära ni ♥

Idag ska vi iväg på dop då Jolies lilla tremänning ska döpas. Tänk att det redan snart är ½ år sedan vi döpte våran lilla tjej. Jag har nu på morgonen kikat på filmsnuttar och bilder från vårat dop och jag blir alldelles varm i hjärtat. Det blev så lyckat på alla sätt och vis och det är ett en dag som vi alltid kommer bära med oss och minnas med kärlek och glädje.

Bilden ni ser nedan är på min favoritvägg i vårat hem. Den innehåller så mycket kärlek! En bild på min kära familj, en bild på en 11-dagars gammal Jolie så oskyldig och liten och ljuset är Jolies dopljus och ljusstaken är en gåva från församlingen. Kärlek och minnen.

Ska vi gå på detaljer så ska hyllorna bli vita och blomman har egentligen ingenting alls med minnen och kärlek att göra. Men det får bli ett senare projekt 😉 Bilden är suddig med mening då det är ett sådant här guldkorn som jag vill visa men som ändå känns privat.

Du kanske också gillar

11 kommentarer

 1. MALIN!! Det snöar hos mig!!! 😀 Wooohooo!
  Har vinterhjulen kommit? Snart är det dags 😀

  (övertaggad dalkulla som är mörkrädd och hoppas snön ska rädda henne…)

  Ha så kul på dopet!

  PUSS

  1. Vinterhjulen har inte kommit men det har heller inte snön, hihi 🙂 Räknar med att få dem i början av veckan!
   Jag är också sååå mörkrädd så det ska väl vara det positiva med snön då – att det blir ljusare. Och okej, att Skruttis får nåt att leka i. Men då måste jag ju ha en overall först 😉
   Puss!

 2. vi “måste” också börja tända tigers dopljus. så symboliskt och fint! tänker mig att man kanske kan göra det när han blir lite äldre vid nattningen om man tillexempel läser en bok, då kan det vara lite mysigt med levande ljus också =) er hylla är väldigt fin med lilla minijolie på! ha nu en fin lördag och dopdag. kramar till er.

 3. Nyfiken bara, hur menar du privat när du lägger upp ändå ditt barn så mkt?!

  Inge illa menat, jag “fläker” ut min son själv på bloggen (mest för släkringarna i norges skull då) men alla andra kan ju se också.

  Ha en mysig lördag!

  1. Svårt att förklara, jag går på känslan vad som känns okej och inte. Det är skillnad på att vara personlig och att vara privat och vårat hem är en sådan grej som känns privat. Liksom vissa bilder på Jolie. Bättre svar än så har jag inte 🙂

   Trevlig kväll på dig med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *