Läsarbild

God morgon vänner!

Idag har vi vaknat upp till regn och rusk här i stan och det ryktas om att snön är på ingång. Det går verkligen i ett rasande tempo just nu och nästa söndag är det första advent. Så himla mysigt! Lillan är fortfarande förkyld och pappan är och jobbar övertid igen så vi blir nog inne och myser idag jag och Lillhjärtat. Har ni några mysiga söndagsplaner?

Titta vilken fin bild jag har fått mailat till mig av Lisa som vann tävlingen i samarbete med Little Bloom. Visst är hon söt lilltjejen i sin nya tröja från Sobea? Sådant här gör mig så glad så tusen tack för bilden Lisa 🙂 Idag är även sista  dagen ni kan använda koden “Prinsessan” för att få 20% rabatt på Sobeas sortiment hos Little Bloom. Julklappstips kanske?!

Du kanske också gillar

9 kommentarer

  1. Vi hade tänkt spendera mestadels av dagen utomhus, men nu har sambon vaknat upp med massa huvudvärk och regnet öser ner. Ingen bra start på dagen. Men vi tänkte åka in till stan och hälsa på lillans kusin.

    Krya på dig Jolie!

  2. Hihi, såg att vi nästan skrivit samma sak. Men ingen snö syns till än, vilket jag hellre skulle föredra än det här vädret.

    Vi gick aldrig ner på stan igår. Maya hade en riktig gnäll dag och jag var så trött och hade ont i huvudet ,så när vi väl skulle gå så ångrade vi oss och stannade hemma för lite mys istället. Vi satsar på julskyltningen nästa helg istället! 🙂

    Hoppas Jolie kryar på sig! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *