Godis!

Hej sötisar ♥

Kikar in lite snabbt här från mobilen för att önska er en trevlig kväll. Själv ligger jag nedbäddad med täcket och mannen i soffan tillsammans med den största godisskålen. Kan det bli bättre?

Puss & kram!

20111105-193917.jpg
Hipstagodis!

Du kanske också gillar

13 kommentarer

 1. Hej!
  Här åker snart oxå godisskålen fram.
  Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg så kika gärna in, men har inte hunnit göra något åt designen för det vet jag inte hur man gör, ska försöka skriva lite inlägg varje dag.

 2. Hihi, det där var en godisskål helt i min smak! Skare´ va så skare´ va!! 😀

  Nu är vi iallafall hemma, trygga och oj så glada farmor och farfar ska vara över att ni bestämde er för att flytta ned (jisses, tänk att det är ned för er? Haha, åter igen, så knäppt!) till Sundsvall, nu vill vi ju åka upp fort fort fort 😀

  Puss! Hälsa 😀

 3. God morgon finingar. Måste bara fråga hur det känns nu när du bestämt dig ang kommentarerna? Har pressen släppt lite eller ökar ångesten att du inte får samma kontakt med dina läsare? Funderar själv på att börja göra detsamma. Vissa dagar har jag 60-80 att besvara och även om jag vill kika in hos alla så är det en omöjlighet med 2 små och ett hektiskt liv.

  Hoppas di får en din söndag.

  Kram

  1. God morgon!
   Jag tycker att det är så skönt nu och känner att jag hinner med mycket mer. Än så länge är det inte heller så många som “försvunnit” men det kanske är lite för tidigt att säga än. Vad gäller besöksstatistiken så ser jag ingen skillnad i alla fall 🙂
   Som du säger är det helt omöjligt att besvara sådär många kommentarer, jag kände precis likadant…
   Stor kram till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *