God morgon&Vinnaren

God morgon vänner!

Usch, jag gillar inte att klaga men aj aj aj vad ont jag har i min nacke och huvud i dag. Jag är ju relativt vältränad över området och är även duktig på att lyfta och bära rätt så jag skulle gissa på att det onda kommer från någon låsning eller något liknande. Får se hur det utvecklar sig under dagen men det kanske snart är dags att ringa någon?!

Vinnaren av Farsdagstävlingen är utsedd och kontaktad och den lycklige denna gången blev Sandra, grattis! Ni hade så många roliga, fina, mysiga, ledsna och sorgliga motiveringar och jag önskar verkligen att jag kunda glädja er alla med en vinst ♥

 

Du kanske också gillar

13 kommentarer

 1. usch då! hoppas det är något som släpper snart annars kan det nog vara läge att kolla upp. håller tummarna för att jolie är på sitt inte så busiga humör idag då, så att du får ta det lite lugnt!
  kramar

  1. Tack sötis 🙂 Jolie är på bushumör/gnällhumör idag som alltid men jag har bäddat ut på golvet och ligger där med henne. Vet i och för sig inte hur bra det är men borde vara bättre än att bära henne iaf, hihi 🙂
   Kram finis och hoppas ni får en bra dag!

 2. Stackare, lider med dig! Och inte blir det bättre av att man har en liten och kånka omkring på. Gå inte med det för länge, har det inte gett mig sig till i morgon så kontakta en naprapat.
  Krya på dig! Kram

 3. Usch, det låter inte alls bra- kanske lika bra att konkta ngn som kan hjälpa dej innan helgen? Hoppas det släpper!
  Själv har jag precis fått ett träningsprogram för att stärka rygg, axlar och nacke- områden som jag har ont i typ varje dag!
  Men nu ska det bli ändring!
  Ha en fin torsdag Fina Du!
  Kram
  BloggMamman
  http://bloggmamman.com

  1. Tack snälla! Jag drar mig alltid för att ringa men nu har jag bestämt med mig själv att om det inte är bättre imorgonbitti så ska jag slå en signal till naprapaten!
   Med den där inställningen tror jag absolut du kommer lyckas med förändringen 🙂 Lycka till!
   Stora kramar!

 4. Stackare som har så ont!
  Jag vet precis hur det är för jag har likadant hur ofta som helst. Buhubuhu :(.
  Jag tycker att det ska ringa en naprapat eller dyl för hjälp.
  Lycka till!

  Massa kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *