Trött mamma!

Hej vänner!

Gud vilken trött mamma det är här nu. Här har det verkligen varit full fart sedan klockan sju imorse! Jolie somnade på studsen ikväll och jag kommer nog göra likaså. Tur att Patrik och Eleni också har en liten så att dom också var trötta nu, hihi. Blev en helt lagom middag, tycker det är skönt att det inte alltid måste vara så avancerat!

Nu blir det lite kvällsmys i soffan, ska läsa era bloggar och njuta av att inte göra någonting en timme. Efter det är det nog sängdags för denna mamma.

Puss&kram på er!


Du kanske också gillar

20 kommentarer

 1. Haha ja Elliot har det lite tufft. Han gillar ju både Jolie och Lova med liksom :p
  Jamen jag tror verkligen att det är så, för Elliot är typ aldrig grinig om vi åker iväg och gör nåt. Måste nog börja aktivera oss lite mer tror jag minsann.

  Jag är också helt slut, hade helst gått och lagt mig nu på momangen, men jag måste ju liksom se BB.. Haha

 2. kan tänka mig att du kommer sova gott i natt nu!
  nejdå jag har ingen koppling till kalmar (mer än att jag är smålänning ;), jag blev bara förvånad över att du varit så långt nere och svängt rundor 😉 blev lite nyfiken bara haha..
  KRAM!

 3. Det vore otroligt roligt att få vara det! 🙂 vad glad jag blir! nu har du förgyllat min dag 🙂 säg till om du vill veta lite mer om mig så kan ja gärna skriva en kortis. 🙂

 4. visst är det sjukt skönt att bara sitta och göra ingenting en timme eller två, egentid är verklige lyx efter att ha varit igång hela dagen!

  Nej, hon är absolut inget dagisfan.. att få hänga med mamma runt på jobb, fika, shopping och lekdejter däremot, är det bästa som finns! men hoppas det blir bättre efter vår lilla plan 🙂

 5. oftast blir det som allra trevligast när man inte har så höga krav på sig själv eller andra. det är ju roligare att njuta av mat och prat med fina vänner, än att stressa upp sig för att middagen ska vara superexlusiv och avancerad 🙂

 6. CRAZY BANANA – SE FILMEN NU O DITT LIV KOMMER BLI ÄNNU VACKRARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NU!
  SKIT I SOLEN!

 7. hehe ja visst är dom söta de små godingarna ! Verkar som att du har haft en riktigt bra dag ! Förstår att du är trött dock, man är ju helt slut på kvällarna i vilket fall som helst 🙂 hoppas att du får en fin fredag !

 8. Okej, men då är det samma som här för här har man också platsgaranti på 4 mån, men då får man ju inte själv välja vilken förskola man vill ha, och det är väldigt viktigt att ens barn går på en bra förskola tycker jag. Så vi tänkte börja kika runt redan nu. Jag tror Edvin ska börja så fort han fyllt 1 år (dvs i mars) för jag börjar ju plugga i januari igen och måste då ta med honom till universitetet och det blir nog både svårt och jobbigt i längden.. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *