Önskelista Dopet

Godmorgon vänner!

Här kommer ett inlägg lite mer riktat till våra nära och kära. Det trillar in lite frågor då och då om vad vi önskar oss till Jolie till dopet. Än så länge har jag varit dålig på att svara och sagt “ingen aning” men nu har jag faktiskt pysslat ihop en lista i alla prisklasser.

Allt är Jolie-relaterat, mer eller mindre. Vi önskar oss främst saker som vi (Jolie) behöver i dagsläget eller inom närmsta tiden. Sen är det säkert massor vi vill ha som vi inte vet om och vi kommer bli jätteglad och tacksam för varenda present ♥

Inköpställen

Bugaboo Tillbehör – Bugababy, Jollyroom med flera
Kläder – Lindex, KappAhl (bilderna är bara exempel)
Blöjor – ICA, Coop plus massa andra 🙂
Skötväska –
MyLittleStar

Vill bara poängtera att detta är inget vi förväntar oss att få. Och vi blir jätteglada för andra saker i andra märken och så. Detta är endast lite förslag till er som frågat!

Puss&kram från oss tre


Uppdate: Kom på en superbra present nu också. Är det någon som känner att ni är lita halvduktig, eller halvdålig , vilket som, på att fota så får i gärna låna min kamera och ta lite bilder under dopet och fikat. Skulle uppskattas SÅ mycket!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

 1. Vilken bra idé! Sådana här gånger skulle man haft en blogg 🙂 Tycker det är bra att önska sig sådant man faktiskt behöver till dom små istället för att önska sig smycken med mera… Känns så gammeldags. Det är ju nu under småbarnsåren man behöver det extra stödet oftast.
  Sen är det som du skriver att man självklart blir glad för allt 🙂 Tror jag ska "härma" det här fast i mailform 😉

 2. Jolie måste längta ihjäl sig efter en mugghållare till vagnen alltså, tänk vad mkt användning hon kommer få av den.. hihihi 🙂

  Men på tal om mugghållare, alla passar inte alla vagnar? Vill med ha en sån!

 3. haha..klart att hon ska ha en mugghållare, tösabiten 😉 väldans smart att göra en lista så! man vet själv hur svårt det är när man ska komma på presenter till någon, brs att veta att det man köper blir uppskatat =)
  kramar!

 4. Mugghållaren fick vi med vagnen, har inte hunnit sätta på den, men den är praktisk till att ha en flaska till dom i den, lr lägga några leksaker, mössan m.m.
  Så den behöver inte bara vara till dig =)

  Angående parasollen så är det inget vidare med en sådan.
  Vi har en extra solsufflett som man trär på vagnen.
  Har testat parasollen men det är ett fasligt vridande på den då man hela tiden går åt olika håll, den är perfekt när vagnen står still, men annars får man gå och vända och vrida på den och själv får man den i huvudet :p

 5. Jag är lite "gammeldags" & tycker att Efva Attlingsmyckena med små hjärtan är superfint att ge som doppresent, ett minne för livet passar att ha som liten flicka & som tonåring och vuxen! =) Här hemma har Gos det lilla hjärtat & jag det stora hjärtat! =)

 6. Bra med en önskelista, ska också göra en sån när det väl är dags! Har ett parasoll och en mugghållare till våran bugga. Superbra! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *