Jobbig natt och mysmorgon

God morgon vänner!

Natten har varit tuff med en vaken och ledsen Jolie. Hon har vaknat, gråtit, skrikit och velat äta omvartannat. Funderar på vad orsaken kan har varit men det är ju så svårt! Har det blivit för mycket för henne och lillhjärnan att ta in senaste veckan? Drömde hon mardrömmar? Ont i magen? En kombination av allt? Det skär i mammahjärtat när hon skriker på det viset hon gjorde inatt och man märker att något så uppenbart är fel. Skönt att maten kan trösta lite även om jag egentligen inte tror att hon är hungrig.

Klockan fem somnade vi tillslut både jag och lillan, men tre timmar senare tyckte hon det var dags att kliva upp igen. Så nu har vi haft en riktig mysmorgon och jag har skämt bort henne med all kärlek jag kan ge ♥ Nu sover hon sin förmiddagslur och hade det inte varit för jag tryckt i mig alldelles för mycket kaffe för att kunna sova hade jag joinat henne på direkten.Jolie och mammamys nu på morgonen. Syns det att jag är trött? Jaa!!!

 

Du kanske också gillar

20 kommentarer

 1. Du är så himla vacker Malin, det syns inte en gnutta av trötthet – ni strålar 😀

  Ja det ska bli jättekul att väga och mäta, undrtar om de kommer säga åt oss att utöka smakisarna kanske. Förut kunde man inte dra ihop 4ans blöja helt till den runda grejen i mitten, men nu är den en bit innanför den till och med – så ja, även om det faktiskt tar emot (trodde aldrig jag skulle säga det! haha) så kanske det är dags att övergå mer i vanlig mat 🙂

  Återkommer förstås sen med hur det gick. Hoppas att dagen blir lugn och mysig och att du får vila lite sen du också 😀

  Kram

 2. Jag har haft en likande natt… Fast detta beror på förskylning och drömmar skulle jag tro.. Det gör riktigt ont när dom små skriker som dom gör och man inte vet vad dom riktigt vill =( Hoppas på en bättre natt.. Du ser trött ut Som mig fick slänga mig i duschen så jag vaknade till =) Ha en kanon dag….

  Kram!

 3. Du kanske inte ska dricka så mycket kaffe om du inte kan somna då? Är väl bättre att vara utsövd än att vara hög på koffein?

 4. Här har det också varit en jobbig natt. Och när man är bortskämd med iaf någorlunda bra nätter så tycker jag de jobbiga känns så mycket mer än vad de gjorde när han var nyfödd och väckte en hela tiden varje natt.

  Vilka himla fina bilder på er två förresten, verkligen underbara!

 5. Åh snuttan då! Hoppas att hon blir piggare under dagen (och du också!) jättefina bilder på er ju, du ser inte det minsta trött ut! 🙂

 6. Jag har haft sånnadär nätter dom senaste tre veckorna, vet hur jobbigt det är och hur slut man blir tillslut och konstig nog kan man ändå inte sova… Peppar peppa men nu har vi haft tre bra nätter hoppas att denna natten bara var en tillfällighet för er!!! Försök och vila under dagen!!

  Kram

 7. Men lilla gumman då. Hoppas hon mår bättre idag! Det är så jobbigt när dom liksom inte bara kan säga vad som är fel..
  Och du ser döfräsch ut! 🙂

 8. Usch vad jobbigt! Dom verkar ju kunna ha en hel del mardrömmar. Maya har det varje kväll i princip. Hon har sovit ganska länge och sedan vaknar hon helt hysterisk samtidigt som hon nästan inte är vaken. Oftast tröstar nappen. Men hjälper det inte är det bara att upp och gå och bära och gosa och krama tills hon lugnat ner sig och sen somnar hon om. Det är nog mycket intryck för dom små när det händer en massa nytt runt omkring. Och så måste jag få säga att du var ju jätte snygg på bilderna, ser inte alls sliten ut! 😉 Kram!

 9. Stackars lilla älsklingen! Är ju så svårt när det inte riktigt går att veta vad som gör henne ledsen. Jolie ser väldigt nöjd ut i din famn =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *