Härlig eftermiddag!

Hej vänner!

Här har vi haft en mysig eftermiddag i solen. Lillskruttan har sovit middag ute i vagnen och jag har busat med lilla hunden. Underbart att vara hemma med ett hus och en gård att gå ut på! Även om jag trivs superbra i våran lägenhet så finns såklart längtan efter hus och tomt där.

Jolie har även fått så fina presenter av sin gammelmoster. Riktigt bortskämd blev hon min lilla skrutta! Ska fota och visa er allt fint senare. Bjuder på lite bilder från våran dag så länge. Vad har ni gjort idag?
Du kanske också gillar

11 kommentarer

 1. jag har inga riktiga husdrömmar, men däremot vore ett radhus perfekt! lite lagom med tomt att sköta om (mina fingrar är långt ifrån gröna, är skitlycklig om jag lyckas hålla liv i ett par krukväxter). har alltid trott att jag är citytjejen som kommer bo mitt i stan men på sistone har jag börjat tänka om och den där lägenheten mitt i smeten känns helt plötsligt inte alls så lockande. kanske är det så enkelt som att mitt ego och mina prioriteringar inte längre går i första hand? nu har vi ju snart en liten skrutta att tänka på och för hennes del så vore ju asfalt, bilar och avgaser rätt trist.

 2. Du passar så jäkla bra i hårband! Och trots allergi så är du toksnygg i inlägget under, både i ansiktet och i håret. Två tummar upp 😀

  Har ni ordnat allt för dopet nu? Det känns bra efter dopsamtalet? Här är det fortfarande lite sådär "jaja". Vi har iallafall köpt allt pynt nu. Eller ja, allt och allt, det är vita dukar till borden, vanliga papptallrikar och såna där genomskinliga skedar och engångs-champangeglas (så vi ska slippa diska eftersom vi ska vara i kyrkolokalen). Rosa servetter med medaljoner, rosa blockljus och rosablommiga ljusplattor eller vad man kallar det. Sen imorgon ska jag bara köpa en bukett med några rosa blommor som jag ska sätta en och en i såna där små och smala vaser. Det får räcka så. Sen bjuder vi bara på tårta och kakor och går ut och äter tillsammans på kvällen sen istället, där var och en får betala. Vi säger precis som ni till varandra att vi lägger pengar (och massa energi och planering) på dopet sen istället 😀

  Ni ser iallafall ut att ha haft en toppen dag!! Jättefina bilder på blommorna, inget nytt objektiv än eller? Superfint skärpedjup iallafall 😀 Kramar

 3. Och här längtar vi också efter hus! Både jag och sambon! Sen tänkte jag på det där du skrev här om dagen, att Jolie ärvt pappas utseende och mammas personlighet/temperament, haha som jag skrattade, vi säger precis samma här!

  Vi är så lika du och jag 😀

 4. Vilka fina bilder! Å vilken härlig hund som vaktar Jolie & vagnen! Hos farmor & farfar har hund & den ska alltid vara i hennes närhet, mysigt för barn att ha närheten till djur! Kram

 5. Ja visst är det så! Igår så var vi i hamnen. Gos sprang fram till tre hundägare "Hej Är Hunden snäll? Får jag klappa den?" så söt, jag har lärt henne att man måste fråga först för alla hundar tycker inte om barn. Det har visst gått in =) & visst fick hon klappa & massor av beröm av hundägarna för arr hon frågade först =)

 6. Härliga och fina vårbilder! Hoppas att du mår bättre i ögn o nosen, tycker så synd om alla som mår som sämst när naturen är som vackrast! Så nedrigt!

  tack för kommentaren om våra kort, sötis, jag blev så glad!

  sov gott och ha det fortsatt bra där "hemma"!!

  Kraamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *