Grå och regnig fredag!

Hej vänner!

Här är det riktigt grått och tråkigt väder idag. Regnet öser ner och temperaturen ligger på runt sju grader. Liknar med andra ord mer en oktoberdag än en majdag. Hittils har vi bara hållt oss inomhus och myst jag och lillskruttan men nu tänkte vi trotsa vädret och bege oss ut på en prommis. Eller vi och vi, lillan kommer ju ligga varmt nedbäddad i vagnen 🙂 Premiär för regnskyddet blir det idag också, får se om jag får på det.

Ni är en del som frågat om klänningen Jolie hade på sig igår. Den har hon fått i present av sin gammelmoster men den är inköpt på KappAhl. Finns flera kläder i samma mönster, så otroligt somrigt och fint!


Du kanske också gillar

18 kommentarer

 1. Grått, heldagsregn och +4 SUCK! men Botox och jag har det varmt och skönt här i soffan .. värre är det för morfar på Wingen ..

 2. Åh det regnar här också. Kallt o ruggigt! Buuhhh!! Man vill ju ut o traska med vagnen nu lixom:) Vi testade regnskydded häromdagen.. jag fick vända o vrida några gånger innan jag fattade galoppen:P hihi.
  Hoppas ni får en mysig freda´! 😀

 3. Ja inte har det varit något roligt väder idag men jag led inte av det då jag fick hoppa in som timvikarie på konsum idag så denna dag blev det jobb från 8-18 för min del. Underbart att få hålla på med något man gillar även om man saknar dom små. Men jag vet att dom har det super utan mig så det är ingen fara =)

  Ja klänningen är verkligen supersöt. Köpte den igår faktiskt till båda tjejerna med matchande hatt inför deras fasters student =) Léone fick även den matchande dregglisen till.

  Kramar

 4. Ja jag har kollat på den klänningen i gult =)

  Japp jag kom i väg till gymmet och även en PW efteråt, men jag satte mig i bilen precis när regnet kom hehehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *