Trött lillskrutta

Hej vänner!

Här tog vi en paus i städningen för att åka ut på Birsta en sväng och köpa klädhängare till Jolies rum och till vårat sovrum. Tyvärr var den vi skulle ha till sovrummet slut men till lillskruttans rum fanns det. Nu ska här bli ordning och reda 🙂 Ska visa er den sedan, jättegullig. Om en klädhängare nu kan vara gullig, hihi!

Hur som helst – det är jobbigt att vara förkyld och lillskruttan somnar nu lite överallt. När jag skulle klä på henne nu när vi skulle iväg tvärslocknade hon på skötbordet. Hon är ju så söt mitt lilla hjärta ♥

Du kanske också gillar

22 kommentarer

 1. Nåå, så söt. 🙂 Gratis-boxen från apoteket innehöll; 2st "Föräldrar & Barn" tidningar, en nappflaska, en liten neccesär med prover från Sebamed och en påse tuggummi. 🙂 Hoppas ni haft en bra helg!

 2. Men så go, då är man tröttis! Å jag älskar den mössan, Liv invigde sig idag när vi var iväg och shoppade 🙂

  Ha en bra kväll tjejen!! Kraam!

 3. jag har sagt det innan och säger det igen, hon är ju bara för ljuvlig denna lilla söta dam. helt otroligt att man kan bli så söt som hon är!

  Jätte söta skor har hon också fått på sig 😉
  Trevlig söndagskväll.

  Kram S

 4. Ja det är ju helt okej på dagarna men på nätterna får man ju böka så med honom. Ja det sa dom på BVC till oss också att det är lixom maten som blir över när dom äter. Pojkar har inte utvecklat magmunnen klart som tjejer också så dom spyr i regel mer.

  Hoppas eran donna kryar på sig snart!
  Kram

 5. Vilka fina kläder du har på din lilla tjej 🙂 Jackan är helt underbar, kanske blir att jag kollar på en sån till Ella 🙂 Har kollat runt lite men denna fina hade jag missat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *