Rödtjutspremiär

Hej söta ni!

Ikväll har vi den mysigaste kvällen här hemma med god middag, solsidan och hör och häpna – en flaska rödvin. Första gången jag smakar på nästan ett år, så visst kan vi kalla det premiär 😉

Jag hoppas ni alla har en lika härlig kväll som jag. Auktionerna på Tradera får nog vänta tills imorgon istället då jag tänkte låta datorn vara och umgås med min älskling i kväll (lillskrållan sover ♥).

Vi hörs imorrn mina vänner!

Du kanske också gillar

26 kommentarer

 1. Men tack själv! 🙂 Det var en jätte härlig söndag. Måste vi göra om! Du gör alldeles rätt i att ha en liten smygpremiär nu 😉 Då har vi båda två hunnit "små premiärat" innan fredagen! Kommer bli såå kul! 🙂 KRam!

 2. Åhhh, jag längtar faktiskt till mitt första glas rött. Har noll alkohol policy nu när jag ammar.

  Kan även inflika att bröstmjölken inte heller luktar mumma när den varit ner i magen och vänt.

 3. Ja, jo.. Jag har dock bestämt mig för att inte ge upp riktigt än. Men det känns som att en utbildning eller något liknande skulle behövas!

  Hoppas att du haft en trevlig helg och att vinet smakade! 😉

 4. Svar: Vad häftigt att hon fick så mycket hår ändå. Då kanske det finns hopp om det för vår lillprins 🙂

  Den 21 april har vi BF, 45 dagar kvar. Känns som en hel evighet ena dagen och som ingenting andra dagen. Men det vet du ju säkert 🙂

  Ser ut som att ni hade en superfin söndag! 🙂

 5. Åh ett glas rött, guuuuud va gott!!! Om det är något jag längtar efter i alkoholväg ( inte så jätte alkoholsugen) så är det ett glas rött. Det ska verkligen bli så gott till grillningen i sommar!! =) Två saker att längta efter: bebis och ett glas rött 😉 hahaha!!!

 6. Åh så smarrigt! Det ser jag verkligen fram emot, en fin middag med lite vin! Men det får vänta liiiite till 🙂 Man får ju dricka 1-2 glas vin i vecka när man ammar men det känns ändå som att jag borde vänta lite.. Men jag längtar!!

 7. Rödvin hade inte suttit fel. Jag har med undantag för en dryg månad antingen varit gravid eller ammat de senaste 3,5 åren. Men den som väntar på något gott….

 8. Vad gott! Jag har hittills bara smuttat på rödvin efter förlossningen…men jag längtar efter en riktig "premiär". Blir nog snart. BVC säger att ett glas vin inte tas upp i mjölken, så det ska gå bra!

 9. Hur smakade det då? 🙂
  Jag och Björn delade på en öl till maten förra veckan och jag kände av den! Den var inte vidare god heller.. 🙁
  Och jag som sett fram emot det så..sen var jag jättenervös för att det inte skulle hinna gå ur kroppen tills det var dags för amningen..tror minsann att jag såg Junie vara lite hängig efteråt..men nog inbillning.. 😉
  Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *