Nyheter Gina Tricot

Hej vänner!

Kikade in på Gina Tricots hemsida och såg att de fått in massor av nyheter. Hittade bland annat dessa snygga shorts på bilden nedan. Kan jag tänka mig till sommaren med ett enkelt baslinne under och mina sandfärgade boots. Enkelt och snyggt!

Kan man längta mer efter våren och sommaren nu förresten? Jag brukar nog vara en vintermänniska, men inte detta år. Kanske har att göra med att vi flyttat från fjällen till en stad? Hur som helst, längtar gör jag!

Nu ska jag iväg till gymmet för att träffa en dietist. PT:n jag gick hos tyckte tydligen att träning är bra men att jag ska lära mig att äta nyttigare också för att nå min startvikt igen. Pffff, vad menar han med det tros? Hihi 🙂 Skämt å sido, det kan nog vara ganska intressant och förhoppningsvis kan jag få med mig lite bra tips!

Du kanske också gillar

11 kommentarer

  1. För att få dom resultat du vill ha måste du äta rätt 🙂

    Träning + rätt mat = Bra resultat 🙂 Men sen ska det ju passa en dig också. Man kan ju inte äta det man inte tycker om eller inte mår bra av 🙂

    Kram

  2. Tycker du är jättefin redan nu, jättesmal som redan fått barn. Skynda långsamt, barnmorskorna brukar rekommendera 9 månader upp och 9 månader ner.

  3. Visst längtar efter vår och sommar nu…mest sommar! Jag försöker gå ner i vikt…tränar och äter rätt, Har gått ner 9 kg hittills, ska bli så skönt när man går i sommarkläderna igen…och kan köpa lite nytt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *