Laddar…

Hej vänner!

Kikar in för att önska er en trevlig kväll. Här väntar snart sängen, ska ju befinna mig på gymmet klockan sju imorgon bitti. – Huhh så tidigt!!! Önska mig lycka till, jag lär behöva det 🙂

Laddar ikväll med nya numret av Fitness Magazine;

Vi hörs imorrn ♥

Du kanske också gillar

14 kommentarer

 1. Jo men det tror jag med att det blir. Längtar tills man kan klä Elliots små knubbiga ben i shorts, haha så gulligt!

  Jäkla hurtbulle. Jag sitter här och äter godis, höhö.

 2. Jag tycker iaf du är superduktig. Längtar med till gymträning. Får ta och köpa ett kort på gymmet här ute så småningom:) Men det får nog bli efter sommaren, känner jag mig rätt så blir det ingen träning inomhus när det blir varmare ute ändå..

 3. Lycka till, kommer säkert att gå skitbra! 🙂 Plankan har jag kört mycket också, väldigt bra träning.
  Själv kommer jag ju inte iväg att träna så lätt, så jag får vänta tills jag börjar jobba i stan (om 3 veckor) och fortsätta träna hemma så länge. Fast jag tränar på EGO.
  KRAM

 4. Hurtbulle 😉 Klockan 7 är sjukt starkt jobbat! Haha. Hoppas allt gick bra. Himla skönt att komma igång igen. Jag skulle verkligen behöva träna upp muskelgrupperna i ryggen. Dom dog under graviditeten 😉 Och nu har jag en liten klängmini som gärna sitter på arm eller axel och hennes 6 (!!) kilo gör att dom dör lite till 😉 Får ta tag i detta efter sommaren tror jag, då startar pappaledigheten här och det bör finnas mer tid.

  Hoppas du får en jättefin dag. Här nere i landet har våren kommit på besök!

  KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *