Garderobsrensning på gång..

Hej vänner!

Prövade denna fina klänning på H&M förra veckan. Om jag drog in magen, höll andan och inte andades ut kunde jag ha den, haha. Blev inget köp men måste nästan ner och pröva igen för jag tycker den är såå fin!


299kr H&M

Har förresten påbörjat vårens garderobsrensning. Har fotat och förberett för fullt ikväll så imorgon kommer det ut på Tradera. Bebiskläder, gravidkläder och “vanliga” kläder. Jag hojtar till här på bloggen så håll utkik om ni är intresserade!

Du kanske också gillar

19 kommentarer

 1. Hej, ramlade in på din blogg och måste bara säga att du har en fantastiskt söt dotter och så mycket hår 🙂 Vad gäller inlägget och kommentarer ang trötthet med bebis förstår jag dig helt. Jag har en dotter som är jätte snäll (5 månader gammal), hon sover hela nätter och är oftast glad och vaken hela dagarna. Men när hon får längre gnällperioder under dagen / kvällen blir jag med trött i huvudet. Ju äldre hon blir desto mer högljudd blir hon. Det är ju en vanesak. Dom med flera barn har ju vant sig med ständigt hög ljudnivå. Jag tror att tänker dom tillbaka till sitt första barn och faktiskt tänker efter kände dom nog så med ibland. Det tar ju faktiskt en väldigt stor omställning att skaffa barn.

 2. Systemkameran kommer att användas minst lika mycket men känner inte att jag vill släpa me mig den på stan tex utan då vill jag ha något litet och smidigt så nu längtar jag tills vi får hem den så man kan leka med den lite =)

  Kram

 3. Åh, jag verkligen älskar den där klänningen också! Har varit och letat efter den sen jag fick katalogen, men hittar den inte i Birsta eller i stan. Jag måste vara dålig på att leta 😉 Testade 3 andra klänning idag. Visst får jag på mig dom men herregud säger bara jag, haha, inte speciellt charmigt såg det ut! När ska vi skaffa träningskort? 😉 Kram!

 4. Skönt att rensa! Jag har spenderat hela förmiddagen med att rensa ut i lådor och klädkammaren. Mcket som åker till insamlingen nu, känns hur skönt som helst!

 5. Jag köpte den i blommigt faktiskt, satt lite väl bra då tuttarna just nu är enorma 🙂 Men till Jolines namngivning borde den va perfekt 🙂

  Ja frisören borde ja me gå till men de gäller att hitta tíden till de bara.

  Ha en kanon dag

  KRAMAR

 6. Snygg! Du borde lätt prova den igen, kanske i en storlek större så du kan andas? haha

  Borde också lägga ut ett gäng kläder på tradera. Skönt att bli av med en del ibland tycker jag. 🙂 Så man kan fylla på med nytt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *