Fikatajm på gång

Hej vänner!

Vi hade en jättetrevlig kväll här igår med min kära familj. Blev mys, prat och vin fram till sena kvällen! Ganska trött mamma Malin här imorse men nu efter några kaffe är jag igång 🙂 Nu ska jag och Jolie hem till min kära Jenny för en fika och mys. Våran älskling är ute i backen och åker, men idag är jag inte så avis då vädret inte är det bästa!

Ikväll ska jag försöka svara på lite av era kommentarer. Läser och uppskattar dem om alltid men har som ni förstår varit lite ont om tid att svara. Ska försöka göra något åt saken senare idag ♥


Mormor och lillhjärtat läser om hunden Hugo nu på morgonen

Du kanske också gillar

10 kommentarer

  1. Gud vad härligt ni verkar ha det. Mys på! Här har vi en bättre dag efter en väldigt gnällig period. Skönt!

    Vi har förresten kommit på bästa grejen när det gäller presentöppnandet. Hörde från fler att dom gjort likadant så det är helt okej enligt vett och ettikett, haha – Man tar hjälp av faddrarna (eller kanske någon mormor) och öppnar allt vid sidan om kalaset. Sen ställer man upp allting på t.ex. ett bord med korten bredvid, tackar alla offentligt och berättar att man nu kan komma fram och titta om man vill. Den varianten kommer vi köra på 😀 För ingen gillar ju det där offentliga ändå.

    Hihi.
    KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *