Converse hos Babyshop

Hej vänner!

Såg nu att de fått in Converse för barn och bebisar hos Babyshop. Finns det nåt sötare? Jolie hälsar att hon vill ha ett par. Rosa såklart 🙂


299kr Babyshop

Du kanske också gillar

22 kommentarer

 1. Min mamma köpte rosa converse till Minnah när dom var i Thailand! Dom är jättsöta men lite stora. Hon kan nog ha dom till nästa vår 😀

 2. Gud så söta dom va!!
  Köpte faktiskt ett par super söta Adidas skor på Tradera med ljus blåa sträck för 100:- inkl frakt. Super söta =o)
  Kram!

 3. NU BLIR JAG SÅ JÄVLA SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Varför?

  Jo! Jag har varit land och rike runt och letat efter röda och rosa baby converse här i Svea. Men inte funnit några, har fått svaret att de inte finns att köpa i Sverige (bara marinblått). Har därför beställt från england blå och röda. Men vad nu!

  Babyshop har alltså fått in de rosa (och kanske fler?) Gaaaaaaaaaaaaaaah!!

  Aja, nu har ju Tuva tre par converse (!!!!!!!!) så hon kanske klarar sig. ;-P

  Hoppas du har en bra dag! Du vad är den där plankan för nåt? Jag fattar nada. Jag associerar till mitt smeknamn när jag var 11 och inte hade fått bröst…….

  Kramar på er!!

  PS!
  Sa jag att Jolie var så himla "fräck" (tantvarningsutryck AB) häromdagen i sina prickiga tights? Nu sa jag det iaf!

  PS2!

  Och att du var läcker i din nya klänning när du var ute på krogen och att din drink såg så härlig ut? Nu sa jag det med.

  TJOHEJ!!!!!!!!

 4. hej! nu blir jag riktigt nyfiken. Din dotters hår går ju i rött, är det så att pappan har rött hår eller någon annan i familjen?
  jag och min sambo väntar en tjej 8 juli. första barnet, pappan har rött skägg men ljusbrunt hår. Undrar om hon kan bli lite rödhårig då=)

  elfina!

 5. Skit tuffa!! 🙂 Maya hade ett par rosa stickad convers som hon fick när hon var alldeles ny. Så dom är lite småa nu! Kanske måste köpa ett par nya åt henne i sommar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *