UV/Solnät eller parasoll till Bugaboo?

God morgon vänner!

Som ni märkte så hördes vi aldrig mer igår. Det blev en lång kväll på balkongen och sedan rakt i säng. Även vi stora blir minsann trötta av solen 🙂 Men nu ska det intas en kopp kaffe och sedan är jag redo för en ny dag, pigg och glad!

 Har en fråga angående solskydd till er som har Bugaboo. Jag funderar på om vi ska köpa ett UV/solnät eller ett parasoll till vagnen. Känns som ett måste med något av dem då solen nu lyser rakt in på lillan när vagnen är i liggläge. Men vilket är bäst tycker ni? Jag tycker båda verkar ha starka för och nackdelar och vi har riktig beslutångest är hemma. Blir jätteglad om någon med erfarenhet vill dela med sig! Måste man förresten även köpa solsufletten om vi väljer UV-nätet eller går det att fästa på vanliga sufletten?


Du kanske också gillar

15 kommentarer

 1. när jag var ute efter solskydd rekomenderade dom parasoll för då kan barnet ändå vara med och se mycket, det skymmer inte sikten. men det gör kanske inte nätet heller i det här fallet?
  hoppas ni får en toppendag vännen!
  kramar.

 2. jag tycker parasollet till vår vagn funkar bra..men visst kan det bli lite meckigt eftersom man ibland behöver ändra det under en promenad, eftersom solen kommer på olika håll när man svänger. finns för och nackdelar med allt, hoppas ni kommer fram till nått bra och blir nöjda =)
  kramar!

 3. Vi har parasollet och det fungerar jättebra. Man byter ju inte vinkel så ofta när man går och sufletten skyddar ju också så det är ju bara ibland det "glappar" eller hur man ska säga 🙂

 4. Har både parasollet och solnätet och tycker absolut att du ska köra på parasollet. Solnätet är krångligt att få på och åker lätt av och det funkar bara när bebben sover annars känns de så instängda. Parasollet är ju jobbigt för att man måste flytta runt det hela tiden men det är ändå så mkt bättre tycker jag. Solnätet har jag använt typ två ggr och parasollet fyller sin funktion varje dag. Hoppas svaren hjälper i funderingarna. 🙂

 5. När började ni med sittvagnen till jolie? Minns att jag läste om det på bloggen för inte allt för länge sen, men minns inte hur gammal hon var. Parasol är nog bättre när dom vill sitta och titta eftersom den andra skymmer sikten lite mer

 6. Jag tycker också att solnätet värkar super krångligt.. Av och på, av och på medans ett parasoll bara är på sidan. Röstar för parasoll!

  Men OM du skulle köpa solnätet så måste ju det passa på en vanlig suflett också för våran solsuftett till buggan ser inge annorlunda ut där uppe där du ska fästa den mot den vanliga sufletten.

  Lycka till! 🙂

 7. Jag hade helt klart satsat på uv-nät. Så slipper man tänka på var solen är och om det blåser!! 🙂 Önskar det fanns till tvillingvagn men det verkar inte finnas..

 8. Många säger parasollen men icke jag.
  Jag har testat parasollen och snacka om drygt!
  Den är perfekt om man går raksträcka lr om vagnen står still.
  Direkt när du vänder vagnen, ja då är solen på fel håll och du ska börja krångla med den hit och dit.

  Jag kan inte svara på angående sufletten.
  Den har vi ju inte som du vet =)
  Jag röstar på den som vi har eftersom jag tycker den är super, kan man justera precis som man själv vill ha det och inget krångel.

 9. Vi har haft parasollet, och visst kan det vara krångligt ibland, men jätte bra om det är varmt och man vill få in lite luft kan man ha suffletten nerfälld.
  Sen sommarsufflett till det så är det perfekt.

  Och stort grattis till förlovningen!

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *