Sthlm på tisdag

Godmogon vänner!

Vet ni vad jag precis har gjort? Klart ni inte kan veta, hihi 🙂 Jag har bokat tågbiljetter ner till Stockholm nästa vecka. Det blir en blixtvisit då jag åker ner på tisdag morgon och hem igen på onsdag morgon. Jag har nämligen blivit inbjuden på invigningen av barnbutiken Elodie Details. Då Mattias passande nog har semester nästa vecka tyckte han att jag skulle vara lite spontan och åka ner. Gruvar mig redan lite för att vara ifrån Jolie en natt men ska försöka släppa det och fokusera på det roliga! Har även fått med mig kära Sofie och det känns så skoj att äntligen få träffa denna underbara tjej ♥ Näe, gud vad jag längtar känner jag nu!


Jag och älskling sist jag var i Stockholm. Det var i oktober och jag var gravid i vecka 28.

Du kanske också gillar

17 kommentarer

 1. Vad kul att du och Sofie ska träffas och vad kul att gå på invigningen.
  Jag vet att en av grundarna av Eloide Details bor här i närheten av mig :).

  Ha en bra dag!!
  KRAM

 2. åååh vad spännande!! jag vill också träffa er, ni verkar så härliga 🙂 Kommer nog gå jätte bra att vara utan Jolisen även fast det är drygt. Tänk på att du får sova en hel natt utan att gå upp 😛 hehe.

  KRAM!

 3. Kommer säkert gå skit bra, vad roligt du/ni kommer ha!!! GRYMT JU!!! Ta massa kort!

  nästa gång får du komma med lilltjejen och stanna lite längre! Vore kul att träffas någon gång, vi hade en mamma blogg träff häromdagen och jag kan säga att det var lite läskigt i början men sjukt kul att man fått träffa dom man läst/pratat med så många gånger men aldrig träffat dom in real life.
  Sjukt kul iallafall!

 4. Gu va kul!! Hoppas du träffar mycke roliga människor och att de har nån trevlig "goodie-bag" att dela ut : ) Krya på er från oss i Marieby.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *