Promenad och fika

Hej vänner!

Nu är vi hemma igen från våran promenad. Riktigt skönt att röra lite på sig men väldigt svettigt, hihi 🙂 Det blev ingen powerwalk då jag har börjat få väldigt ont av min foglossning igen. Har ju haft ont hela tiden, men nu har det blivit värre igen. Dags att kontakta sjukgymnasten med andra ord. Så himla tråkigt när det känns som att man tar ett steg fram och två tillbaka istället för tvärtom!

Hur som helst, vi gick förbi Jolies farmor och farfar för att kika om dom var hemma. Gäller ju att passa på nu när vi bor i samma by några dagar. Vi stannade på fika och blev kvar ett bra tag. Fick även låna med mig en pooldammsugare hem så nu ska jag försöka mig på att städa poolen här hemma. Kanske det kan bli ett kvällsdopp senare. Åh så skönt det skulle vara!


Första träningsoutfiten – byxor från Röhnisch och linne från Casall. Hann dock bara ut genom dörren och det var som att gå in i en vägg så varmt det var…


…så jag gick snabbt in och slängde på mig ett par shorts istället, dessa kommer från BikBok. Även om det nu inte blev PW så var det smart val med träningskläder då det blev varmt och svettigt ändå, hihi 🙂 Skulle dock behöva ett par träningsshorts, dessa är ju bara vanliga… Svammel, svammel.. Vi hörs senare!

Du kanske också gillar

11 kommentarer

 1. Usch jag lider med dig när jag läser om din foglossning, jag har ju haft jätte illa foglossning ända sedan Vilja föddes… Har haft jätte smärtor och har behövt knappra smärtlindring och behövt hoppa på kryckor.. Vissa dagar kunde jag inte komma ur sängen.. Nu äntligen efter tre månader så är jag mycket bättre och jimmy kan äntligen gå tillbaka till jobbet =) Tråkigt när skiten kommer tillbaka!!!
  Hade du jätte svår foglossning under graviditeten eller??

  Kram!

 2. Ett alternativ är ju att sälja den ni fick och köpa den ni vill ha. 🙂

  Nåväl, hoppas ni fick en fin dag i värmen. Låter då som att den varit bra på ditt senaste inlägg. 🙂

  KRAMEN

 3. Åh äntligen!!!! vad skönt att höra att det finns fler än jag som har ont av foglossningen!!!!
  Det har ju varit en del picnicar det senaste dagarna och de hårda underlagen gör att man nästan gå sönder.

  Längtar tills du delar med dig av tränings/kost schema! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *