Kaffe och sol, två saker jag älskar!

God morgon vänner!

Denna morgon har jag varit lite småtrött då natten inte varit den bästa. De där två bra nätterna jag skrev om för ett par dagar sedan verkar ha varit just två bra nätter. Nu är vi tillbaka i den gamla vanliga rutinen med att vakna x antal gånger per natt och även ett nattmål till lillan. Men men, inget som inte lite kaffe löser. Right? Hihi 🙂 Här skiner solen idag och det är varmt ute! Ska strax iväg på en PW och efter den är det dags att börja förbereda för kvällens äventyr 🙂


Dagens PW-Mama!

Ps. Tips på hur man lättare kommer iväg på en prommis varje dag är på gång. Håll utkik!

Du kanske också gillar

13 kommentarer

 1. Mmm kaffe.. har slutat dricka det nu, fick hjärtklappning o pirr i huvudet. Härligt! Så nu ska jag istället klunka i mig vatten o hoppas på att man blir lika pigg av det.. ahaa. Har klarat 2 powerwalks utan kaffet iaf. Man blir ju piggelin av att promenixa!
  Ska bli kul att läsa din pw trips! Kramis

 2. Inget illa menat men har du prövat att slappna av en dag och inte stressa så jäkla mycket jämt? 🙂

 3. Duktig du är som är ute varje morgon!
  Kanske är värmen som ställer till det lite under nätterna, så kvavt och klibbigt.
  Kaffe är väl överlevnadsdrycken för trötta småbarnsföräldrar, jag tycker jag dricker mer än någonsin!
  Trevlig dag till dig, kram

 4. äh, det är sådär! bra och jobbiga nätter kommer och går. Därför ska man njuta extra mkt när det väl är en bra period. Sömnen ändras ofta och mycket för dom små, och därmed även för en annan.

 5. Jag gör ofta som dig – tar en pw på morgonen som jag avslutar med styrka, för att sen kanske ta någon promenad på eftermiddagen. Men att försöka ha som vana att träna varje morgon. De är ju ett underbart sätt att vakna på 🙂

 6. Hej Malin! Jag undrar hur långt/länge du brukar pw? Har du med dig Jolie i vagnen? Och hur tusan hittar man motivationen?

  Ska bli skoj o se din outfit ikväll 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *