Kalla fredag!

Hej vänner!

Idag känns som en mycket bättre dag igår! Kändes som en släng av PMS igår trots att jag omöjligt kan ha det nu. Men det var en riktig sådan dag… Nu är det dock bättre och jag är pigg (överdrift) och glad 🙂

Planen var att gå ner på staden en sväng med Eleni och Maya, men då termometern visar på -17 grader känns det lite väl kallt att gå med dom små. Så nu håller vi på smida en reservplan, får se vart det slutar, hihi!

Vad gör ni denna kalla fredag?


Dagens Jolie ♥

Body & Byxor – Lindex HelloBaby-serie (rekommenderas, så mjuka och sköna kläder!)
Dregglis – Babyproffsen

Du kanske också gillar

11 kommentarer

 1. Ja brrrr vad kallt det är idag. Fast vi hade lite varmare -15. 🙂 Döttrarna och jag är bara hemma och softar. Ska nog tända en eld i kaminen snart….känns kallt i huset också. Brrrr.

  Skönt att du har det bra. Ha en riktigt skön fredag! KRAM

 2. Jag har inte gått ut men kände att det var kallt i huset så vi tände en liten brasa imorse..här snöar det lite fint. Dusch med Junie står på schemat och en litet firande tror jag då det verkar som om "veckorna efter" är över nu..hallelujah! 😀
  Man kan ha slängar av PMS, du är inte av med hormonerna riktigt än..jag nästan längtar efter riktig PMS nu..haha..
  KRamar på er i kylan!

 3. Här tyckte jag nog det var lite för kallt med (fast bara minus 6 haha) så vi sitter inne och myser idag, jag och Theo =)

  Gick igenom min garderob och blev lite modstulen av putmagen som bara vägrar försvinna, vore så skönt att få börja träna!

  Hoppas ni får en mysig fredag, kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *