Fulltös!

Hej vänner!

Nu är vi hemma igen efter en dag med fullt ös. Paketjakt på Birsta City, Ikeashopping, en snabbvisit hos Jolies farmor och farfar och sist men inte minst födelsedagskalas hos faster Elin. Om vi är trötta nu? Svar ja, hihi 🙂 Dock en liten dam som är ännu tröttare, hon har varit vaken från 09:30 imorse fram tills nu. Sover hon inte gott nu i några timmar vet jag inte vad…

Jag hoppas ni alla haft en bra måndag! Nu ska jag koppla av i soffan ett tag och läsa era bloggar under tiden. Kramar från mig!


Jolie pratar med Elon!

Du kanske också gillar

15 kommentarer

 1. Ja, sover hon inte nu.. 😉
  Känner igen det där!
  Vi tittade på en PandT också via nätet, är explorer bara sittdelen eftersom ni har en extra?
  Den vita overallen alltså, den från Kappahl som ni köpte en till av i större storlek.. 🙂
  Näee, jag är inte pigg..finns inga bilder på mig..haha..
  vi åkte och hämtade killarna igår och då var det långa bilturer och färjeturer och hon var supersnäll som vanligt, sov en massa..så självklart skulle hon muppa lite under natten och ta igen för att hon inte gjort nr 2 så mycket de senaste dagarna..så jag är inte superpigg och mina vitaminer är slut så jag räknar med att krascha snart 😉
  Killarna är annars supersöta med henne så det är skönt iaf!
  Kram!

 2. Känns verkligen avlägset för att vara 100 % ärlig… känns som att bebisen ALDRIG kommer att komma 🙁 skitjobbigt! Har varit irriterad hela dagen, haha.. usch.. trots att det gör vansinnigt ont att föda så vill jag ha det gjort nu.

  Btw, din andra profilbild, den utan pannband 🙂 jisses vad fin den är!!! Båda är fina men den gillar jag skarpt :)¨

  KRAM!

 3. Alltså varför har du inte fortsatt pumpa? Att det är "jobbigt" känns som en klen ursäkt om man valt att skaffa barn?

 4. Ja, de har ju vett att ta betalt för det också..inte konstigt att det blir dyrt så fort man skaffar barn. ja..får ta det lilla lugna..fungerar tyvärr när det gäller kolsyrade drycker också, då får hon ont i magen.. :S Har NAN 1 i lådan om det skulle visa sig att hon inte är nöjd..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *