Fredag

Hej vänner!

Nu är både ström och internet tillbaka här hemma, födelsedagen är över och det är helt enkelt en vanlig fredag, hihi 🙂 Jag hade en underbar dag igår, blev så uppvaktad av familj och vänner och åt alldelles för mycket tårta. Så det var precis som det skulle 😉

Idag är det en promenad ner på stan som står på schemat. Ska dels gå in på Salong Barock och boka tid och sedan gå in på Telia och hämta min Iphone som har kommit nu! Finns det ork och energi blir det nog en sväng i några klädbutiker med, har en hel del presentkort nu efter jul och födelsedag 😀

Vad gör ni idag?


Idag är jag faktiskt inte så trött men ser desto tröttare ut… Jaja, man kan inte vara på topp jämt 😉

Du kanske också gillar

9 kommentarer

 1. Hehe, ne bebis ville visst inte titta ut igår 😉 Härligt att födelsedagen blev lyckad, och hoppas du hittar något fint för presentkorten!

  Här händer inte mycket idag. Ska börja sätta in llite kort i fotoalbum, men annars har jag inget planerat 😉

  Trevlig fredag, kram!

 2. Kanske hade fått bli uppvärmning över levande ljus annars? 😉
  Idag blir det plock för vi får besök av Björns syster m familj..så i helgen blir det fullt hus..får se hur möra vi är på söndagen när det bara är jag och Junie i huset..
  Hoppas du har en fin fredag du med! 🙂 KRamar!

 3. Haha ja, här är det morgon till klockan 12 typ, så visst är det god morgon fortfarande ;D

  Härligt med en liten tur ned till stan! Hoppas att ni får en mysig dag och att du hittar massa roligheter! Tänk, om ca 2 veckor så ses vi! Iiih 😀 Vi får mailas om telefonnummer och så! Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *