Dagens Malin

Hej vänner!

Pust och puh säger jag, vilken dag. Ibland är det jobbigt att vara mamma till en fem veckor gammal bebis. Jobbigt men underbart 🙂 Nu sitter hon hos sin kära pappa ett litet tag och jag får några minuters “egentid” vilket är väldigt efterlängtat idag!

Tänkte spendera tiden med att äta lite godis och läsa era bloggar. Har en del att läsa ikapp… Här kommer dagens jag, eller snarare hur jag såg ut i början av dagen. Fem minuter efter att dessa foton togs så spydde Jolie ner hela mig – inklusive mitt hår 😉

Skjorta/Tunika – Vero Moda
Leggings – Gina Tricot

Du kanske också gillar

17 kommentarer

 1. Det är helt sjukt vad kroppen ändrar sig under en graviditet egentligen – häftigt att se! 🙂 Men jag tror vi kommer ner till en i alla fall passande form när kilorna är borta, och vi får börja träna lite 🙂 Kanske inte samma ursprung, men något vi kommer trivas i alla fall.

  Men man ska juh inte börja träna för tidigt när man fött barn, man ska vänta cirka 8 veckor har jag hört? Men måste du vänta längre med tanke på ditt snitt?

  Jag tycker om att kommentera, och läsa det du skriva, så ingenting du behöver tacka för 😀

  Kramar

 2. Kommer ihåg när Leo var som värst med kräkningarna. Tror jag kunde få byta kläder både på mig själv och honom tio gånger om dagen 🙂 Tur att det går över"!

 3. Visst är dom härliga när dom gör sådär de små liven? Häromdagen hade jag precis gjort mig klar för att gå ut och träffa en kompis, skulle baaara byta en blöja på lilla fröken först.. Hade ett vitt linne på mig och hann bara lägga henne på skötbordet och ta av blöjan.. Behöver jag säga mer? Tur att det finns tvättmaskin hahaha 😉

  Hoppas ni har en mysig kväll! Kramar

 4. Åh kära du!! Jag önskar så mycket att jag bodde närmare så jag kunde avlasta dig jag också, du ska ha den största medaljen för att du "klarar" det här så som du gör. Jag kan nog aldrig föreställa mig hur sliten man måste bli, både psykiskt och fysiskt. Du är världens bästa och starkaste mamma!! <3

  Har minifomen hjälpt något alls? Det finns ju några andra droppar också, som ofta hjälper mer,Semper, testat de? Sen pratade Tora om något havreextrakt eller något sånt, som var bra för bebisar som drack ersättning, för det hjälper de att inte bli hårda i magen. Kram på er!! Hoppas lillan blir bättre snart!

 5. Ja de finns en sak till att testa om hon fortsätter att skrika å ha ont å de är att testa henne för mjölkallergi för då får dom väldigt ont min son har haft de ända fördelen med de är att de kan växa bort med tiden om man har tur.
  Idag finns de så mycke bra alternativ mot just den allergin så kolla de oxå om inte dropparna hjälper.

  Kram Laila

 6. Åh visst e set härlig, att få värsta kräkset öve en?!
  Anton är verkligen ett kräk-barn 🙁 Jag får alltid kräks över mig, aldrig ren.

  Har liltjejen ont i magen?!
  Vi använder semperagdroppar, det har fungerat bra på Antob som gallskrek hela tiden innan vi började med det. Nu skriker ham bara han är hungrig eller sur för nåt haha.
  Rapar ni henne efter varje mål? Det är super viktig, Anton behöver ibland rapas 2ggr innan han är nöjd.

  Kram hoppas lillan mår bättre i magen snart!
  Kram

 7. Nu skriker vår Kevin inte alls särskilt mycket..men då få gångern ahan gör det är det riktigt jobbigt! Så jag kan förstå vad ni "genomlider" måste vara tok jobbigt!!

  Ja men precis, man klär väl sitt barn i vad man vill! Å inget är väl egentligen rätt eller fel!

  KRAM

 8. Ja, det var just dina komplikationer jag tänkte på, men om du får vänta en – två veckor till kanske inte gör sådär jättemkt nu när du har lilla Jolie (även att hon blivit lite skrikig, hih) 🙂
  Men framåt sommaren hoppas jag att vi ser någorlunda bra ut, så vi kan gå omkring i sköna, och tunna sommar kläder, och kanske en bikini till och med 🙂

 9. Åh vad skönt att mjölken börjar sina då. Jag har bestämt att jag ska (om jag orkar) pumpa i fem veckor till, så han får bröstmjölk i sammanlagt tre månader, och sen efter det börja dra ner så vi blandar mjölken med ersättning tills den tar slut. Nu har jag dock så jäkla mkt mjölk så det lär npg ta ett tag när jag väl börjar dra ner på det. Fast iof har jag nästan börjat, är så less på att pumpa så pumpar väl var fjärde timme oftast. Så vi får se hur det blir:) Dom säger ju att den allra första råmjölken är den viktigaste att dom får.

  Hoppas ni får en BRA dag idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *