TACK

Hej kära vänner ♥

Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig och få tillräckligt fina ord för det här inlägget. Det jag vill säga till er är tack! Tack för att ni delar med er av era historier och erfarenheter. Tack för att ni lämnar humoristiska kommentarer som får mig att skratta och le. Tack för att ni berättar att ni uppskattar när jag delar med mig till er. Tack för att ni tar er tid. Tusen tusen tack!

I flera dagar har jag tyckt det varit lite småtråkigt med bloggen. Jag har inte fått lika många kommentarer från er som vanligt. Det är väldigt få deltagare i tävlingen jag nu anordnar för er. Småsaker men ändå sådant som kan sänka humöret. Men så idag, när jag skriver öppet och ärligt, när jag behöver er som mest, ja då finns ni där igen. Allihopa. Kärlek till er alla ♥

Hon är mitt allt min dotter och jag skulle gå genom eld för henne. Varje dag. År efter år. Livet ut.
Älskar detta halsband som numer troget hänger runt min hals. Från Lagnöviken.

Du kanske också gillar

15 kommentarer

 1. Tycker det är himla bra att du skriver som det verkligen är! Allt är ju faktiskt inte en dans på rosor jämt och ständigt. Men ibland när man läser vissa bloggar känns det som om allting alltid är så bra och perfekt. Och att det är nåt fel på mig o min dotter då kanske… som “bråkar” nästan varje kväll vid läggning med massa krångel osv… som är den enda mamman som vissa dagar är helt slut och bara skulle vilja SOVA! Tack för att du visar att du bara är människa 🙂 Och självklart älskar man sina barn. Oavsett vad de gör. Skulle göra allt för Wilma.

  Fortsätt vara den Malin du är, och den toppenmamma du verkar vara!

  1. Tack snälla Malin för många fina ord under gårdagen <3
   Det värmer att du delar med dig och att du nästan varje dag tar dig tid att lämna ett spår eller två här inne.

   Stora kramar till dig!

  1. Tack söta BloggMamman 😉

   Jag är ju egentligen likadan själv – väldigt dålig på att kommentera och lämna spår efter mig. Men ändå så blir man såklart lite nere när det blir tyst här inne då och då 🙂

   Kram på dig!

 2. Jag läser ju varje dag men är ju dålig på kommentera och angående tävlingen så blev jag så peppad på att beställa ett skal på minuten när du kom med rabattkoden. Det kom idag med posten! Supernöjd! Men jag ska så fort jag hinner ( och kommer ihåg) gå in och tävla oxå för det är ju alltid kul att variera sig lite, om jag nu skulle vinna. Kram och godnatt!

 3. Läser din blogg men är dålig på att kommentera, ska genast skärpa mig….Vet själv hur “trist” det är att aldrig få kommentarer =) Go kväll!!!

  1. Åh vad gullig du är Elin! Som jag skrev här ovan till BloggMamman så är jag egentligen också väldigt dålig på att kommentera bloggar jag läser. Men jag är ju van att det alltid är “prat” här inne och när det blir tyst känns det lite tomt ibland 🙂

   Stora kramar!

 4. Har Ärligt Tyckt att det varit Trist här inne ett tag. Mest fiskande efter kommentarer. Hur mår ni? Vad gör ni? Osv. Och jag har inte läst härinne lika mycket. MEN inlägg som igår, som kommer från hjärtat Älskar jag att läsa! Mer sånt! Kram

  1. Oj, vad tråkigt att du tycker och känner så. Det är mitt sätt att skriva och är absolut inte för att “fiska efter kommentarer” som du kallar det. Visst är det tråkigt med mindre kommentarer men det är inget jag kan påverka direkt. Jag frågar er för att jag är nyfiken, bryr mig och vill veta 🙂 Djupare inlägg kommer då och då precis som det alltid gjort här inne. Men att skriva dem ofta är inget jag kan göra då det är alldelles för jobbigt för en känslomänniska som mig… Jaja, hoppas du har lite mer förståelse nu – sen är det upp till dig om du fortsätter att läsa eller inte men ville i alla fall ge dig min tanke 🙂 Kram!

 5. Fast jag måste säga att jag tycker att du är en av de större bloggar som i mina ögon alltid/oftast får så otroligt mycket kommentarer oavsett inläggstyp! =)

  Dina läsare är otroligt hängivna och shyssta med uppskattande kommentarer! =)

  Puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *