Rabattkod, snart!

God morgon vänner!

Här kommer det vara fullt upp idag då det ikväll är dags för min älskade pappas 50årskalas! Jag är osäker på den exakta siffran men runt 80 personer tror jag vi blir så det kommer bli riktigt skoj. Vi har en del att göra och ordna med under dagen min vi hörs säkert något ändå ska ni se 🙂

Så länge vill jag ge er en liten rabattkod från min nya samarbetspartner Mirabling. Trodde jag. När jag skulle öppna mailet för att ta fram koden så hittar jag den inte. Jaja, ni får hålla er, rabattkod är på väg till er 😉 Puss & kram!

Du kanske också gillar

11 kommentarer

  1. Sv: åh sötaste du! Det är bara bra med oss! Växer så det knakar och som vanligt tycker jag att tiden går alldeles för fort! Något alla föräldrar verkar lida va?:) snart är ju tanken att jag ska börja jobba oxå, blandade känslor!:/

    Kul med kalas! Hoppas ni får en riktigt Bra dag’:)
    Kramis från snöiga falun

  2. Grattis på namnsdagen fina Malin! Hoppas att kvällens fest blir riktigt lyckad och att Jolie mår bättre! Själv är jag på konferens och festligheter med jobbet. Julbord och övernattning på Östanskär, ska bli riktigt mysigt! Stor kram!

  3. Vill gärna ha rabattkod till mirabling, har spanat in ett snyggt skal som min iphone gärna flyttar in i! Kram och tack för en fin blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *