Maskerad

Som ni förstått vid det här laget så hade vi en underbar kväll i lördags på min pappas 50års-kalas. Kalset var anordnat som en maskerad där temat var film. Det var så skoj att se vad alla hade ansträngt sig och klätt ut sig. Pirater från Pirates of the Carrribean, människor från Arn, Karlsson på Taket, Grannen i Beck, Stig-Helmer – ja det var en underbar blandning 😀

Förutom att kalaset i sig var fantastiskt så tyckte jag det var så skoj att få spendera några timmar med min kära man, utan barn. Det har hänt en gång sedan Jolie föddes och det är nu cirka ett halvår sedan. Lilla hjärtat hade det så bra med våran vän Malin som satt barnvakt åt henne hemma hos mina föräldrar. Kanske vi nu någon kväll snart vågar lämna bort henne över natten? Vi får se 🙂

Som ni gissat på så valde vi Grease som tema. Är vi snygga som Sandy och Danny? 😉

Grevinnan och Betjänten 😉 Det var betjänten som vi firade 😀

Jag och mina syskon ♥
Karl-Alfred, TinTin, Sandy och någon från StarWars 🙂

Du kanske också gillar

23 kommentarer

 1. Hej världens bästa Malin, vi har saknat dig! Välkommen hem 😀 😀 Smör är helslut. Till och med påläggssmör. Blä. Tur vi kommer hem till mamma snart, där det finns bregott, hihi! 😀 Likadant var det ju i värmland i somras, då fanns det inget baksmör/steksmör, jäkla LCHF boom, för visst måste det vara den?

  Har du också fått dumma kommentarer? Som jag skrev till Hanna så är det ju egentligen bara att skaka bort de få nättrollen (älskar att du kallar det så!), men det är ju så svårt för man är ju så inne i bloggvärlden och de hårda orden träffat ofta djupast och sitter i. Jag går fortfarande och tänker på en lång fråga/kommentar om ifall jag inte tycker att vi gör Lova en otjänst som inte har mor-/farföräldrar nära, så hon inte blir så mammig, inåtvänd osv. Den ligger också obesvarad. Hanna fick en dum om Jossan igår som det blev en liten diskussion av. Jäkla bloggvärld alltså, hih 😀

  Puss puss

 2. Åh vad fina! Så himla kul med maskerad, det borde man gå på oftare! Eller ordna själv kanske..

  Som Madde skrev så handlade inte kommentaren om mig, utan en läsare tyckte att Jossan härmade mig mkt, jag svarade inte på just den delen av kommentaren då jag tyckte att allt bara var så onödigt och inte ville göra en grej av det, men det blev en grej ändå. Och Jossan blev lite besviken på mig för att jag inte försvarade henne. Jag hoppas att allt kan lösas till det bästa och nu i efterhand ångrar jag att jag inte bara tog bort kommentaren såfort jag fick syn på den, tar aldrig bort kommentarer utan låter alla ligga kvar. Men kanske borde gjort annorlunda denna gång då det handla om nån annan än mig… Lätt att vara efterklok men som sagt, bara att skaka av sig och försöka att inte tänka för mkt på det.
  Vad fick du för nåt då? Så trist när det ska bli så. Personen i fråga har inte skrivit nåt mer så jag vet inte om hon sett vilken diskussion det blev..

  1. Läste det du skrev till Hanna, Malin. Om kommentaren i somras. Fick ont i hela kroppen. Hjärtat. Även om jag inte vet vad det stod. Sånt är inte okej. Fy. Familjen.

 3. Haha! Men jag är ju lika. Det är ju vi tre, klart vi ska ta del av allt och prata om saker och ting tillsammans:) Jag blandar mig ju alltid i allt ni pratar om, haha. Jag tycker det är kul, som Madde sa att hon pratar ofta mer med oss än med sina “riktiga” vänner, och där kan jag inte annat än att hålla med.

  Jag läste kommentaren nu. Alltså herregud hur orkar folk? Den där dagen när vi alla skrev om overaller tex, det var ju ingen som härmade nån. Det bara blev ju så. Det är ju inte så konstigt. Det blir kallt, alla barn måste ha overaller och varma skor, det kommer snö, man köper pulka osv. Sen att vi alla tre har barn så nära födda (en vecka mellan alla ju) så blir det ju ÄNNU mer att man bloggar om lika saker. Det går ju inte att hjälpas.

 4. Super snygga var ni ju! =)

  Förstår att ni uppskattade en barnfri kväll. Jag och Nicklas lämnade ju bort barnen två nätter när vi for på vår Stockholmweekend. Det var en så härlig helg, och helt underbart att få komma hem till våra älsklingar igen!
  Kram!

  1. Tack så mycket 😉 Först tyckte jag det kändes jobbigt, eller jag orkade inte lägga energi på det rättare sagt, men sedan när vi väl kommit på vad vi skulle vara var det ju superskoj 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *