Första december

God morgon vänner!

Tack för era små söta grattishälsningar igårkväll. Vi hade en mysig kväll här hemma med en god middag, ett varsitt glas rött och en film på TV:n. Helt lagomt och perfekt för oss detta år!

Idag tror jag att jag ta tag i de där lussbullsbaket som inte blivit av ännu, koka lite pepparkaksknäck och kanske garnera några pepparkakor med kristyr. Lite mer av julpyntet ska också upp idag nu då det faktiskt är 1 december. Helt galet vad tiden rullar på snabbt, eller hur? Stora morgonkramar till er från oss!

Ett litet lykthus från Village inhandlades igår. Jag hade ett presentkort där så jag handlade mycket fint och fick i slutändan lägga till 62kr, det gillas 😀

Du kanske också gillar

11 kommentarer

  1. Pepparkaksknäck lät spännande och gott, kikade på receptet och fick syn på något ännu mer spännande – pepparkakskrydda?! Haha, det har jag aldrig sett, är det något ni har där uppe i norr? 😀 😀

    Puss puss <3

    1. pepparkakskrydda är en färdig kryddblandning som finns i (nästan) alla livsmedelsaffärer…
      Alltså inget norrländska påfund utan Santa Marias påhitt.

  2. god morgon vännen! det är mycket pyssel som ska hinnas med innan den storaa dagen. idag rullar vi julköttbullar hemma hos mormorn och morfarn. myyys! hoppas ni får en finfin dag. kram på er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *