Vart bor du?

Hej vänner!

Jag har en liten fråga så här på kvällskvisten till alla er som läser min blogg. Jag undrar vart ni bor? Har varit nyfiken på detta ganska länge så jag blir jätteglad om så många som möjligt av er vill ta er tid att lämna en kommentar med ett svar. Ni får gärna vara anonyma om ni känner för det och det räcker med att skriva till exempel “Sundsvall” som svar. Tusen tack och kramar från mig ♥

Du kanske också gillar

295 kommentarer

 1. Hej!

  Ville informera dig om att vi just nu har en tävling på http://www.bloggextra.se där vinsten är 3 veckors reklamplats på bloggextra.se samt en SF-bio presentkort laddat med 200kr.

  Dessutom kan vi erbjuda olika funktioner till din blogg som omröstningar/bloggsvar/bloggtips m.m.

  Var med och tävla du också!

 2. Hihi så skoj! Men du kan kika på Google Analytics, det vet du va? 😀

  Och visst ser de äldre ut med spännet, men det är ju sååå sött, hihi! Egentligen är hennes hår lite för kort, eller det behövs liksom inte, men vi använder det iallafall bara för syns skull 😀

  Kram!

 3. God kväll! Vi är två tokiga tjejer, som alltid har något mer eller mindre galet på gång. Kolla gärna in bloggen, vi kan nästan lova att du lämnar den med ett leende. Hoppas din dag har varit grym!

 4. vilken bra idé och detta var jätteskoj att läsa även för oss läsare =) skoj att se att det är så många från stan (sundsvall) jag är en av dem =)

 5. Hej! Jag heter Sandra och är 23 år. Jag har en son som är född 10 januari i år och vi är bosatta i Eskilstuna. =)

 6. Intressant blogg du har !! (:

  jag bor i blekinge ^^
  ——–
  http://www.sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-linnea-solvesborg-maskros
  Skulle bli jätte tacksam om du kan rösta på bilden i länken ovan !! (:

  titta på bilder jag tagit från en Hundutställning också, klicka bara på länken här;
  http://shadowzplay.blogg.se/2011/august/hundutstallning.html

  Gå in på min blogg och titta på mina Fotografier. Eller varför inte läsa om hur det är att leva med diagnosen ADD Uppmärksamhetsstörning (och självskadebeteende och deprission). I min blogg hittar du också delar utav Noveller (böcker) jag skrivit och en massa annat bl.a min Tankar och Känslor !!

 7. Stockholm hära! :))
  Har dock släkt upp i norr och hälften av min familj kommer därifrån 🙂 Så ser mig själv lite som norrlänning trots att jag hade oturen att födas som 08

 8. Sitter i Umeå och läser din blogg. Min Elliot föddes 5 januari 2011 så det är kul att följa er eftersom de är så lika i ålder!

 9. Kristianopel i Blekinge.

  Känner din mamma väldigt väl. tycker det är kul att följa din blogg då vi träffats när du var riktigt liten och var hos din mormor i Blekinge.

 10. hej, lisa va namnet. jag är en sextonårig tjej som är bosatt i den lilla hålan hultsfred, småland. inte känt för något utom hultsfredsfestivalen, kanske du hört talas om? 🙂 började läsa din blogg av en slump för ett par månader sen och jag blev fast. otroligt söt dotter du har 🙂 kika gärna in på min blogg om du har tid och lust.
  Kramar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *