Tack!

Hej vänner!

Tack vad söta ni är alla ni som ställde upp på min lilla undersökning igårkväll, hihi 🙂 Superskoj att läsa var ni bor och även skoj att så många anonyma/läsare utan blogg gav sig till känna. Många nya namn dök upp i kommentarsfältet och det är verkligen superskoj! Ni ska veta att det ger mig väldigt mycket så tusen tack ♥
Något resultat vågar jag mig inte på att gissa men rent spontant känns det som att ni är ganska väl utspridda över landet. Kanske är ni några fler i norrland, hihi 🙂 Jag återkommer i frågan!


Tack alla ni söta läsare – ni vet väl att det är NI som gör bloggen till vad den är ♥

Du kanske också gillar

28 kommentarer

 1. Vad många som svarade! Så himla kul. Är med sugen på att göra en sån liten undersökning, hihi. Vi har ju typ exkat lika många läsare har jag sett, vissa dagar skiljer det ju bara ett par stycken, lite kul!

  Jag har ff inte fatta med på google-grejen. Har lagt in koden och det står att det ska funka men det står ändå noll överallt. Kommer du ihåg om du satte in koden på alla sidor (alltså framsida, arkivsida osv) eller bara framsidan? Det var det jag gjorde nämligen..

 2. Tack själv, söta du 🙂

  jag är ju ny här.. och jag gillar starkt din blogg. och har bara blivit så, att jag tittar in spontant här.. för å se om du skrivit något nytt 🙂 ler.
  så jag kommer nog absolut stanna, jaa.. men det tror jag 🙂
  jag följer inte så många bloggar. inte så många som tilltalar än, eller så. men jaa. jag tycker att din och madelines blogg(hon som blor i norge) ni ger än enorm inspiration och enegi.. och man känner verkligen att det ni skriver är med hjärtat. aa 🙂

  så era bloggar, är lite ute över det extra.. och sånt gilla jag 🙂

  och ni verka va väldigt sköna och goa människor båda två 🙂 väldigt avsplappnade och sånna som man har lätt för att lära känna 🙂 aa. och väldigt spontana och så 🙂

  jupps.

  haha.. det låter nästan som krus, och smörj. och det va absolut inte det va menat.. nej nej. ville ju bara tala om att jag tycker om läsningen i era bloggar, och er med såklart 🙂 mm.. hehe. men det kan säkert låta som krusning å sånt.. när man läser det. spec från dem som kommer uti från.. och läser det eller så.. eller jaa. överhuvudtaget kanske 😉 hehe. mm.

  men jaa. ni får ha en underbar dag, fina ni. du och Julie 🙂

 3. haha. men tack 🙂

  vad glad jag blir, när mina kommentarer uppskattas ju 🙂

  och du svarar så flitigt på mina kommentarer också 🙂

  om jag ngn gång har vägarna förbi sundvall igen, så måste vi ju passa på att ses ju 🙂 ler.
  och jaa, jag hoppas att jag kommer ha en anledning för att åka upp dit. eftersom det finns den pojk/kille som jag tycker väldigt mycker om.. men som jag också klantat mej inför, och som jag tror att det är relativt kört med också 🙁 tyvär. jag gilla inte å va olyckligt kär. men jaa. för att inte bli besviken. och för att inte ha missuppfattat honom. så går jag på, att vi kommer bara att bli vänner ! inget mer.. och usch, det är jätte svårt att ta, känner jag 🙁 aa. spec eftersom jag tyckte om honom väldigt mycket. hade kärat ned mig i honom, och jaa. nästintill förälskad. alla sa, att det lyser om dej. det sa dem till mig. och att det typ märktes att jag va kär. mm. så det e rätt jobbigt. mm. lite löjligt med kanske, eftersom jag inte känt honom sålänge. och träffat honom bara i 4 intensiva dagar. men jaa.. man kan ju inte heller rå för vad man känner. näee. men eller hur :/ men men.. får väl försöka glömma han.. inte för att det kommer bli alls jätte lätt. och om det äns går :// mm.

  men men. ska inte dra ned denna blogg. med mitt negativa babel..

  kram på dig, fina du 🙂

 4. Hej!

  Just nu har jag en massa tävlingar uppe i min blogg med bland annat samarbeten tillsammans med Ziperall, Stockholmsgruppen Cosmetics (kommer ikväll kl 20:00) och en massa andra stora företag. Ni får bland annat chansen att vinna ett zumba paket, skönhetsprodukter, smink, teknik (ipod's bland annat), kläder, smycken osv.

  Kika in och pröva din lycka (direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html) men kom ihåg att alltid läsa inläggen nogrannt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *