Söndagsbrunch

Hej vänner!

Här bestämdes det lite spontant i förmiddags att vi skulle möta upp några vänner för en söndagsbrunch på Café Charm nere på stan. Så strax efter att jag postat det förra inlägget knatade vi iväg och nu har vi precis kommit hem igen. Supermysigt och precis lagomt var det. Borde nästan göras till någon slags söndagstradition tycker jag 🙂Jolie satt helt perfekt där tyckte hon nog. Hon hade utsikt och koll på vad alla gjorde och ansträngde sig så gott hon kunde för att charma alla 🙂


Så mycket gott fanns det på buffén. Brunchen avslutades för min del med våfflor = MUMS!!!

Du kanske också gillar

9 kommentarer

 1. Tycker att jag känner igen.

  Cafét ligger i Inne-hallen va?
  eller ute kanske? du vet vad jag mena va? Finns ju två gallerier i Sundsvall, som kallas Inne och ute.. mm. tror det finns två inne tom. och kanske två ute också? hmms.. men i alla fall. tkr jag känner igen det..

  men jaa.. vart ligger det brevid?
  typ bakom en klädaffär, eller nåt kanske?? eller är det kanske fel fik jag tänker på då? har typ 2, eller 3 ställen.. som jag tänker på.. att det kan va altså :p

 2. en sån sötnos behöver nog inte anstränga sig för att charma alla! Fina kläder måste nog göra ett besök på Zara jag också som har en lill-tjej i samma ålder!=)

 3. haha. där ser man 🙂 jupps. tyckte jag kände igen den 🙂 va ju där å vankade endel. eller jaa. i 2 dagar dock bara. men hehe. I like. det va fint i Sundsvall, och rätt lätt att hitta. mm. va bara en gång, jag fick lite trubbels med att hitta. mm. hehe. både det ena och det andra, tycker jag.. mm.

  förresten.. har du/ni varit på stensgårdscafét? tror det heter så? det kan jag rekommendera 🙂 mycket gott där. ligger dock inte mitt inne i stan. eller jaa. i närheten altså. men jaa, på en tvärgata, skulle man kunna seja..

  om du vet vart Allstar ligger? så ligger det ett eller 2, och kanske 3(?) kvarter bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *