Söndag

Hej vänner!

Här tog vi lite sovmorgon idag från det mesta, även bloggen, hihi 🙂 Jolie vaknade och klev upp med sin pappa strax innan halvnio och jag fick riktig lyx och låg kvar nästan till tio. Kan inte komma ihåg när jag sov så länge och dessutom i sträck sist. Med andra ord är jag pigg och glad idag!

Nu har Mattias precis tagit med sig Jolie ut på en prommis så jag får sitta lite med mitt projekt i lugn och ro. Förhoppningsvis kan jag berätta för er i början av veckan vad det är för något jag hållt på med… För övrigt är dagen oplanerad. Vi har ju semester och tar därför dagen som den kommer. Precis som det ska vara!

Vad gör ni idag?´

Du kanske också gillar

Idol

8 kommentarer

 1. vad skönt. fick också sovmorgon, alice vaknade vid kvart i sex så Dan tog med henne ner så jag fick sova till nio. Nu tentapluggar jag inför en tenta jag har i slutet av augusti. Dan och Alice är ute på äventyr, pappa-dotterdag. Jag avis, ne inte alls.. ELLER JO 😀 Haha!

  KRam!

 2. Skönt med sovmorgon! Jag har passat på att få det flera gånger under Pärs semester jag också!! 😀

  Vi bara latar oss idag. Men det skulle behöva städas… som vanligt! 😛

  Spännande med hemligt projekt!!

 3. Oh jag hade glömt de där, men nu kom jag på igen ju, haha, jag är så nyfiken!!! 😀

  Hahah, jag tror att vi kan gå kurser hos varandra allihop, Lova får gärna gå en hos Jolie för att lära sig sova lite längre på morgonen ;P

  Nu är sängen sänkt, tror Lova gillade det, eller, hon sover iallafall i den just nu så det känns bra 🙂 Hoppas att ni får en myspys dag, imorgon börjar semestern på riktigt för er så då håller jag tummarna för bra väder 😀

  Kramar

 4. Vad spännande med ett nytt projekt! Undrar vad det kan vara… företag kanske? 🙂

  Idag hälsar jag på hos mina föräldrar en sväng, sedan blir det grillkväll hemma hos oss! 🙂

  Hoppas att ni har en skön söndag!
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *