Augusti

Hej vänner!

Måndag igen och ny vecka. Dagarna och veckorna bara rullar iväg i ett rasande tempo tycker jag. Tänk att vi redan är i augusti! Vart tog maj, juni och juli vägen? Som tur är räknas väl augusti som sommar också, eller hur? Ser så ut på vädret i alla fall för det är blå himmel och strålande sol ute! Idag ska vi på fikadejt med två andra mammor och bebisar. Ska bli supermysigt och extra plus för vädret såklart.

Igårkväll fick vi förresten oväntat men välkommet besök. Min familj är verkligen världsmästare i att inte höra av sig innan dom plingar på dörren. Och det är väl kanske inte så konstigt om det inte vore för att dom bor så långt bort. Därför blir vi alltid lika förvånade men glada när det ringer på porttelefonen och det är någon i familjen som står utanför 🙂 Igår var det extrabrorsan med fru och barn som kom. Med sig hade dom fika och presenter till lillskruttan. Vi är så bortskämda både med kärlek och saker av våra familjer ♥Jolie fick en supersöt tunika, fina jeans och söta jeansleggings i present. Kunde inte komma mer passande då hon nu är påväg att växa ur det mesta i stl.62/68 och vi i princip inte har några kläder alls i stl.74. Så vi säger tusen tack för detta!

Du kanske också gillar

9 kommentarer

  1. modigt av dom att bara komma sådär..tänk om ni inte är hemma menar jag 😉 eller om bullarna är slut!? 😉 himla fina kläder lillsessan fick..det värmer värkligen ens hjärta när folk bryr sig om ens lilla skatt!
    kramar.

  2. åh ja eller hur, vart tog tiden vägen ? Vilka fina saker hon har fått skruttan, Alva använder fortfarande vissa plagg i storlek 56 hon, vilket jag tycker är helskumt, haha ! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *