Torsdag

Hej vänner!

Här strålar solen ute idag och det är verkligen underbart väder. Tyvärr får jag nog stanna inne då jag inte känner mig 100% frisk ännu. Igårkväll kom febern tillbaka igen och jag blev riktigt dålig, men nu är den precis som igår morse som bortblåst igen. Väldigt konstigt men jag hoppas den är borta på riktigt nu.

Jag som var så sugen på ta en prommis ner på staden idag. Det är medlemsdag på KappAhl med 25% på hela köpet – tips till er som kan ta er dit. Finns ju två favoriter där nu Newbie för de små och Vintage Stories för både stora och små.


Detta är i måndags men känns som evigheter sedan. Vill vara frisk, pigg och kry nu!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. Åh, så jobbigt att inte vara kry 🙁 Hoppas att det blir bättre snart och att du får komma ut i finvädret och njuta 🙂 H&M släpper ju en kollektion idag som jag kan tänka mig att du skulle gilla, sett den? Finns på nätet också om man är sjuk och inte kan ta sig ned till stan hihi 😉

    Kramar!

  2. Det är inte mjölkstockning du är påväg att få? Att det pendlar mellan att vara påväg att få det men att du hinner amma ohh att det försvinner. För det problemet hade jag och jag fick jättehög feber till och från. Kram

  3. Nu fick Elliot precis sin första måltid med lite 2a i, jag körde 4 skopor 1an och 2 skopor 2an. Och när det var ett par klunkar kvar tog han själv bort flaskan och gav mig väääärldens leende. Mätt och belåten med andra ord så nog är det inte inbillning att dom blir mättare och nöjdare:)

    Konstigt med febern då.. Hoppas som sagt den är borta nu!

  4. så är det med mej med, känner mej dålig på kvällen och natten känns tung … men sen på morgonen är det som borta igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *