Skötväska?

Hej vänner!

Ni som följde min blogg under graviditeten kommer kanske ihåg att jag fyndade en skötväska superbilligt på en utförsäljning? Vi sa då att vi skulle testa den och sedan köpa en ny om vi inte var nöjd. Kan ju nu förstå varför den var så billig – den är värdelös! Ett enda stort fack i den = omöjligt att hålla ordning.

Kikade på dessa när jag var på Babyproffsen häromdagen, och hittade dem nu även på en sida som heter MyLittleStar. Superfina, bra med utrymme och flera fack!


Ju-Ju-Be Standard / Be All


Ju-Ju-Be Standard / Be Tween


Någon som vill sponsra lillan och oss med denna? Hihi 🙂 Som min kära mor brukar säga – önska kostar ingenting!

Du kanske också gillar

12 kommentarer

 1. Snygga 🙂
  Men jag skulle aldrig köpa en riktig skötväska för det priset. Hittade en snygg på åhlens, en vanlig svart väska som fungerar utmärkt. Är tre fack, ett till mig, ett till blöjor och våtservetter och ett till extra kläder. Sen massa små fack på utsidan till pengar mm. 🙂 Mer saker har jag inte med mig 🙂

 2. Oj vilken fin! Synd att det är så dyrt med skötväskor, jag skulle vilja ha flera stycken, haha!

  Jag hade den som kom med vagnen, en Emmaljunga men det var inte mycket att ha så jag köpte en ny som hade lite fler fack, det är verkligen viktigt! Ordning och reda tack!

 3. Hej 🙂
  Kan varmt rekomendera en annan skötväska…Willvin…dom är supersnygga!! Praktiska och man kan använda den efter babytiden…vissa har den som dataväska m,m efter…kika in på Willvins sida.
  /Maggi, Celine o Maximilians mamma 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *