Hjärnhinneinflammation

Hej vänner! Har tyvärr spenderat ännu en dag på akuten. Denna gång fick vi svar – hjärnhinneinflammation. Det är den ondaste huvudvärken ni kan tänka er, inte alls skoj faktiskt. Tänkte bara “meddela” er, orkar tyvärr inte skriva mer än så här just nu. Vi hörs när jag mår bättre. Hoppas ni mår bra, puss & kram på er!

Du kanske också gillar

95 kommentarer

 1. Men gumman då 🙁 du har inte haft ngn rolig vinter/vår inte. Hoppas att du fått sånt där, vad det nu heter, så att du slipper ha så jäkla ont länge till. Stora kramar från mig och Junie! <3

 2. Men usch, hoppas de är en lindrig variant du fått! Hade själv de som 16 åring och det är absolut inget jag önskar någon annan…

  Krya på dig!

 3. Stackars dig, det lät verkligen inget vidare! =(
  Var rädd om dig och hoppas att du tillfrisknar snabbt. Styrkekram från mig!

 4. Stackars dig, det lät verkligen inget vidare! =(
  Var rädd om dig och hoppas att du tillfrisknar snabbt. Styrkekram från mig!

 5. Men lilla stackare!!! Har du varit inlagd på sjukhus också?
  Usch lider med dej. Hoppas att du snabbt blir bättre och slipper mer värk.
  En STOR krya på dej KRAAAM från mej

 6. Hej vännen!

  Hoppas att du snart känner dig bättre. Jag skriver här för att jag tänkte på dig imorse när jag vaknade (konstigt kanske du tycker nu). Jag beställde nämligen äntligen vagnen igår och vill självklart dela med mig till dig av den goda nyheten!

  Krya på dig!
  Massa kramar till dig!

 7. Sökte på hjärnhinneinflammation blogg på Google och hittade hit. Fick själv hjjärnhinne+hjärninflammation för ett och ett halvt år sen. Låg på sjukhus ett bra tag och sen hemma i lite över ett halvår.

  Hur mår du nu, är du bättre? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *