Gårdagens Cooling!

Hej söta ni!

Här har jag storstädardag idag. Det märks ganska fort om Jolie varit gnällig (eller som nu senast sjuk av sprutorna) för då hamnar vi genast efter på städ och -plockfronten. Idag verkar hon dock vara väldigt trött för hon bara sover och sover. Så det passade egentligen ganska bra med dåligt väder idag så jag kan passa på att röja här hemma!

Vet att ni är några som frågat om fler bilder på hur vi bor. Funderar på om jag ska våga göra ett videoinlägg senare idag och visa er lite mer. Får se om jag vågar, hihi!

Här har ni gårdagens tjej, tuffast i stan;

Du kanske också gillar

28 kommentarer

 1. Vad söt hon är!
  Alma sover en del här med men då fastnar jag vid datan. Borde också städa men det får bli när hon vaknar i så fall 😉

 2. Åh, är på jakt efter ett par sådana glasögon till min lille. Vart har du köpt dem? Supercool är hon lilla vännen din.

 3. Åh lilla tuffing!!!! SÅ SÖT!! 😀 Och ja ja ja, vi vill väldigt gärna se ett videoinlägg på lägenheten 😀

  Lova är likadan med snutten när hon ska sova och det känns toppenbra att vi har något som visar att det är sovdags och gör henne lugn, förutom mitt bröst, eftersom hon inte tar nappen 😀

  Kram!!

 4. Haha så sött! jag fick aldrig Gos att behålla några solisar på, får se om MiniGos är mer samarbetsvillig :-).

  Håller oxå på med plock & städ dag har tre kalas i helgen då vill man gärna ha ett trevligt hem för gästerna =), har just nu en micropaus så det är väl bäst att sätta fart snart igen!

  Kram

 5. Haha så söööööööt!

  Ja videoinlägg vill vi se! Jag tycker med det är lite läskigt, men jag smysbörjade ju lite med ett på Elliot när han går, och sen ett nu där jag pratade, men fy vad hemskt det låter, haha

 6. Så himla cool!
  Jag funderar på att köpa brillor till brudarna men dom är inte så mycket för ha saker i ansiktet eller på huvudet.

 7. Tuffa Tjejen! 🙂 Jag hade ocjså tänkt köpa solglasögon till Maya, men tänkte att dom som finns i butik nog är för stora men det kanske dom inte är. Vart har du köpt dom där? Är det dom från Lindex?

 8. Vågar jag så vågar du! 🙂 Jag vet i tusan vad jag har för dialekt alltså, men som jag sa till Madde så är det nog mest vissa ord som är sjukt östgötska.. Och sen skärpte jag mig nog lite, haha. Tycker dock som sagt att det är hemskt att höra mig själv, tycker jag låter som en liten töntig 10-åring, haha!
  Sådär låter jag ju liksom inte alls när jag hör min röst i hjärnan om du förstår hur jag menar..

  Ja men vad är grejen? Är dom typ blyga eller? Ofta stirrar ju Elliot bara på mobilen som om det är det mest intressanta han nånsin sett. Men på den här filmen bara strejka han liksom, haha. Det roliga var att munnen gick i ETT! Och så helt knäpptyst när jag började filma och sen när batteriet dog så började han babbla igen. Han är ju en jäkla pratkvarn som sällan håller käften liksom:)

 9. Men lilla älsklingen då!
  Jäklar så cool HON är!!Vilken hjärtekrossare hon kommer att bli!
  Du måste ju skvallra sen,hur kläderna va!Om det inte sker några mirakel här o jag blir frisk,så lär inte jag komma iväg innan helgen!
  Hade vart jättekul o se hur ni bor!sTOR KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *