En BLÄ-vecka men nu ser vi framåt!

Hej vänner!

Har nu försökt skriva ihop en sammanfattning av veckan. Tre olika utkast har det blivit i tre olika versioner. Men jag blir inte nöjd och får inte fram något vettigt av det. Så det får kort och gott bli några få rader om det som kommer här:

 E
n vecka med sjukt ont, så ont att jag kräkts av minsta rörelse. Ingen vila från det onda och inga värktabletter eller medicin som hjälpt. Legat i ett mörkt och tyst rum. Inte kunnat vara med min älskade Jolie. En BLÄ-vecka helt enkelt. Håll er undan hjärnhinneinflammation mina kära vänner!

Nu vill jag bara glömma veckan som varit och ser istället framemot veckan som kommer. Imorgon är det måndag och nya tag igen. Även om dagen såklart kommer bestå av mycket vila också. Det behövs fortfarande. Trist att missa hela påsken, men liksom julen kommer den ju igen nästa år 😉

Imorrn kööööör vi helt enkelt 😉


En härlig bild från min iphone som jag tog för ett par veckor sedan, hoppas solen håller i sig så jag också får njuta av vårvädret!

Du kanske också gillar

22 kommentarer

 1. STackars dig 🙁 Hoppas du slipper huvudvärk framöver och kan njuta av det fina vädret och din supersöta lilla Jolie 🙂 <3 Idag har det ju varit rena rama sommarvädret, så jag och mina småprinsar har njutit av våren utomhus hela dagen 😀

  Kramar från oss!! 🙂

 2. Huvudsaken är att du är bättre nu ! Det blir påsk nästa år med, och då kanske ni vill gå på påskäggsjakt i Järpen <3 Underbar blå matta av Scilla 😀 Den skulle jag vilja ha hemma …

 3. Vad skönt att du mår bättre:). Det måste ha varit fruktansvärt med en sådan huvudvärk:(. Hur får man hjärnhinneinflammation? Är det virus eller något annat man kan smittas av?
  Måste vara underbart att få mysa med Jolie och Mattias igen:).

 4. hemskt. ,när jag log med gravdillamående o kunde inte resa mej ur sängen bara log o måde illa, spyde m.m. hela tiden i flera veckor. det jobbigaste var inte just skiten utan det var mest att man inte orkade med sitt barn. o inte fick tiden med han.
  men skönt nu att du är bättre.

 5. usscch förstår att du mått riktigt dåligt, skönt att det blir bättre nudå, hoppas att det går fort så du kan njuta av det fina vädret,

  En krya på sig kram

 6. hoppas att denna vecka blir bättre då 🙂 och att du vilar mycke å krya på dej.
  få hoppas att solen vill titta fram hela veckan 🙂

 7. Skönt att du kommit på fötter igen. Hjärnhinneinflammation är rent utav livsfarligt, så kan bara ana hur ont du haft 🙁 Själv så åkte jag på årets 5:e kräksjuka, så jag ska väl inte klaga ändå. Att kräkas 2 dagar är bättre än ligga inför döden. Även om man känner sig död efter att kräkas 😉

  Berättade för mamma igår att du var dålig, hon drog efter andan & blev rädd för dig. Så jätte skönt att du är tillbaka, hemska sjukdom.

  Kram påre

 8. Usch, det låter hemskt! Jag känner ingen som drabbats av det…

  Hoppas verkligen att du är helt frisk nu och får må bra i fortsättningen!

  Många kramar

 9. Skönt att du är på bättringsvägen 🙂 Låter inte alls kul det du varit med om 🙁 Mys nu på med din underbara dotter. Kram!

 10. Härligt att ha dig tillbaka och att du är på bättringsvägen igen 🙂 Tomt i bloggvärlden utan dig 🙂 Se till att gosa i massor med din söta lilla tjej!

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *