Bättre natt och ny dag!

God morgon vänner!

Här har vi haft en mycket bättre natt en föregående, vilket var välbehövligt efter ett jobbigt dygn. Jolie hade feber och ont i benen hela dagen igår vilket resulterade i gnäll, gråt och mera gnäll. Lilla stackaren ♥ Men nu är febern borta och jag får även ta i hennes ben igen. Känner man där de tog sprutorna är det som två knölar där, antar att det är från stelkrampen?!

Idag hoppas vi att vagnen kommer så vi får ut på en prommis! Paketet var i Ånge som ligger cirka 10mil härifrån HELA dagen igår. Det är en sådan där postterminal där paketen kan fastna i år känns det som, haha.. Men hoppas, hoppas vi får den snart!

Vad gör ni idag?

Gådagens pussmuns-Jolie;

Du kanske också gillar

23 kommentarer

 1. Åh, så fin hon är och vilka fina kläder hon har.. vilket jag tycker att hon alltid har 🙂
  Hoppas hon får vara pigg och glad nu igen, ser inte fram imot när det snart är dax för Ellas sprutor… 🙂

 2. Usch, haaatar Posten i Ånge. Precis som du skrev så kan paketen ligga där i flera dagar innan något händer. Hoppas du slipper vänta och får paketet i dag! 🙂 Fint klädd lilla Jolie var här ovanför! Halvsomrigt liksom.. eller ja, vårigt! 😉

 3. Men så söt då! Lilla pussmunnen:) Och vilka fina, våriga kläder:)
  Skönt att hon mår bättre. När jag läste på lite innan Elliot skulle ta sina sprutor så stod det att det kan bli en liten svullnad där dom stack precis. Nu fick ju inte han nåt sånt men dom borde ju inte vara kvar sålänge, huvudsaken är ju att hon inte har ont iaf!

 4. Sjukt snygga chinos! =) I LIKE IT! =)

  Skönt att natten var bättre för er. Vad söt Jolie är på pussmunsbilden! =) Hoppas att det går snabbt o smidigt för er att få upp vagnen, vi höll på bli galna haha…. 😉

  Kramar!!

 5. Hoppas att eran vagn kommer idag. SEGA Ånge! Hade tänkt gå ut och gå här, men bestämde mig för att åka ut till Bredsand och hälsa på mamma en sväng istället 🙂 Om det blir fint väder och ni fått eran vagn kanske vi kan gå en promenad tillsammans imorgon?! 🙂 Kram!!

 6. Hehe. Det roliga är att det är de på terminalen efter som är sega på att "checka in" paketen i systemet. I Ånge får de inte ens ligga över natten enligt reglerna (inside information!).

 7. va skönt att hon är pigg nu 🙂
  Ja knölarna är nog från sprutorna. My hade också det, vissa försvinner efter ett tag andra sitter kvar lite längre.
  Hoppas vagnen kommer fram idag 🙂
  Så söt hon är på korten, elle aaa det är hon på alla kort :p

 8. Jag kan verkligen inte få in i mitt arma huvud att det där verkligen är ditt lilla barn! Hon är så otroligt vacker och fin att titta på, har nog aldrig sett en så söt bebis! Och tro mig, det säger jag inte bara för att vi är ex-grannar och brukade bygga kojor i skogen tillsammans du och jag. 😉

  Kan inte låta bli att dagligen följa din blogg, är så himla glad för din skull att du är där du är i livet, för du verkar (utifrån hur du skriver) så lycklig. Det gör mig glad.

  Ha det superbra!

  Kram
  Jannike

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *