Frusen

Hej vänner!

Här känner jag mig lite frusen och ruggig ikväll på nåt vis. Jag håller tummarna för att det är tröttheten och sömnbristen som spökar och att det inte är någon sjukdom på väg in. Finns inte tid för sådant nu! Ni kan väl också hålla tummarna är ni söta? 🙂

Nu ska jag värma mig med en kopp te, bläddra i tidningar och läsa lite bloggar. Vi hörs imorgon igen, pigga och glada. Right? Kram på er ♥

Du kanske också gillar

17 kommentarer

 1. hehe jaså? skönt att jag inte är ensam om det ;D hehe. Vart varmt hur länge som helst nu känns det som, fast förra graviditeten var jag inte alls varm, utan hade till och med undertemp sista tiden 😛 tänk så olika det kan vara 🙂

 2. Ja men då kom det ju verkligen lägligt! För att du ska dra ner på/sluta blogga vill vi ju INTE! Såklart! 🙂

  Hoppas det inte är nån sjukdom, sådär känner jag varje morgon, tycker verkligen det känns inomhus att det börjar bli höst. Dags att sätta på värmen snart tror jag minsann!

 3. Ja varför är det alltid så? Vi hade ju också aaaaasvarmt här i huset i somras men nu skulle man gärna ta lite av den värmen igen..

  Ja jag hoppas det blir av! Isf kommer dom ev till oss nästa helg. Men vi måste ju ses alla tre snart! Vi får mötas på halva vägen helt enkelt! 🙂 Madde är ju i din stad ibland så ni lär ju ses med snart, men hade som sagt vart så kul att ses allihopa!

  Ja nu ska vi med sova här. Eller Jens har visst redan somnat i soffan, haha. Får väcka han nu så vi kan gå och lägga oss på riktigt. Sov gott så hörs vi imorgon! 🙂

 4. Hoppas att du mår bättre idag och fått ta igen lite av sömnen… Det där téet brukar jag också dricka, det är ju så gott!

 5. Godmorgon pinglan!

  Här kommer jag med ett überhurtigt litet morgonmeddeleande och hoppas att du inte sovit kasst och vaknar upp förkyld för isf kommer du hata mig när jag berättar detta:

  I.NATT.VAKNADE.TUVA.BARA.EN.GÅNG

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Prisa gud i höjden! Har aldrig skett tidigare.
  Men detta vill jag ha sagt att Jolie snart också kommer ur den här helvetes stormiga 8-mån perioden!!!!!

  MASSA KRAM!!!!

 6. Håller tummarna på att du inte blir sjuk och att du känner dig bättre nu. Känner också mig lite frusen nu på morgonen.
  Åh, det där téet har jag inte druckit på länge, så gott det är 🙂

 7. Hoppas att det var trötthet och ingen sjukdom som är på väg. Jag blir också väldigt frusen när jag har sovit för lite. Önskar er en fin dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *