Träningen

Hej vänner!

Blev faktiskt positivt överraskad av träningen. Det var jag och fyra stycken andra där varav en gravid tjej. Hon hade kört ett pass tidigare så jag hängde på henne så fick hon visa övningarna. Var ingen “ledare” som höll i det utan alla hade ett eget program anpassat efter just sina problem. Sedan fanns en sjukgymnast där som man kunde fråga vid funderingar.

Träningen i sig var väldigt lugn men skön. Absolut ingenting fick göra ont – lugnt och försiktigt med allting. Men tror faktiskt jag kanske kommer känna av lite träningsvärk imorgon i mage och rygg. Hoppas det iaf 🙂 Hursomhelst skönt att bara röra sig i varmt vatten utan att det gjorde ont. Kommer absolut gå dit varje träningstillfälle som erbjuds (vilket är en halvtimme i veckan…).

Hittade förresten bild på bikinin + linnet jag köpte. För trött för att orka fota själv idag. Kanske inte snyggaste men det var skönt och jag kände mig bekväm i det tack vara linnet. Får fungera nu i höst, är ju ändå inte snyggast på beachen vi snackar om nu 😉 


Du kanske också gillar

22 kommentarer

 1. Fungerar väl jättebra med de där kläderna!! Som sagt ingen skönhetstävling och även om det vore det så skulle du ligga på topp 😉

 2. Härligt att träningen gick bra 🙂
  Ja, jätte mysigt. 🙂 Bästa av allt är att få mammas mat, det finns ingen bättre kock 🙂 Förstår inte hur man kunde klaga när man bodde hemma, hehe 🙂

 3. Jag ska också få chans att röra på mig imorrn, det ingår vattengympa i föräldrakursen:) ska bli otroligt skönt, lite orolig för att jag ska få sammandragningar bara. Får det så fort jag sätter mig på cykeln typ.
  Ser att vi är nästan exakt på dagen lika i graviditeten:) Kul!:)

 4. Ja precis. Har precis fått reda på att de kommer hålla kvar mig här till vecka 34, såvidare det inte hänt något innan. Så nu hoppas jag på att Bebis stannar och att jag kommer på saker som kan vara underhållande.

  Vad härligt med vattengympa.
  =)
  Kram

 5. Ja men man tröttnar ju så snabbt på kläder så jag handlar hellre billigt och mkt än lite och dyrt:) Hela min garderon är ju från Gina typ, haha.

 6. Fina tränings kläder!
  Jo man måste få ha lata dagar…men på börja listan idag ialla fall, gick som det gick kan man säga..
  =S
  (Står lite om det på bloggen)
  Hoppas allt är bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *