Tisdag

God morgon vänner!

Nu är vi snart påväg mot Barnmorskan. Haft ont i magen hela natten (inte sammandragningar) så det ska bli skönt att komma dit och förhoppningsvis få svar på en del frågor och funderingar. Tror säkert att allt ser bra ut men man bli alltid lugnare efter att ha pratat med någon “som vet”.

Vad gör ni denna tisdag?


Kör en favvis i repris denna tisdagen. Bytt ut lite smycken men annars är det samma lika. Som sagt svårt att variera sig när det inte är så mycket som passar…. 😉

Du kanske också gillar

8 kommentarer

 1. Hoppas allt går bra hos BM!

  Skönt att läsa att det är fler som bor ungefär som vi, men inte ser det som något hinder. 🙂 Vi kommer också ha vagnen nere i källaren och mjukliften uppe, tror att det kommer bli kanonbra!

  Kram på dig!

 2. Hoppas det gick bra hos BM, du får gärna berätta vad hon sa. Jag har också ont i magen "down there", min kompis tror att det är huvudet som drar sig nedåt och trycker på mot bäckenmuskulaturen whatever… Obehagligt och ont gör det iaf! Men du kanske inte hade SÅN magvärk?

  Hoppas du blev lugn och fick bra svar på dina frågor!!!

  Vad trevligt med lite kompisar över på fika! 🙂
  Jag bakade med en vän igår, riktigt duktigt!! 🙂

  Och mobilblogga går riktigt snabbt o smidigt med nya mobilen… 🙂

  Kramar!

 3. Min sambo lyckades ringa och dra upp mig ur soffan och få mig att duscha och klä mig och möta honom på lunch, annars hade jag nog legat kvar i soffan hela dagen. Jag har haft så svårt att sova nu i två nätter Huum Och när vi lunchat så passade jag på att kolla i butiker lite och hittade ett sött linne som passade magen och som dessutom inte är mammakläder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *