Fika-dejt på gång..

Hej vänner!

Fredag igen och här strålar solen idag, underbart! Ska snart iväg för att träffa några andra gravida tjejer här i stan för en fika. Vi är ett gäng som styrt upp en egen träff via Familjeliv. Lite nervös är jag, är ju inte varje dag man går på blinddate 😉 Men det blir nog jättetrevligt!

Hoppas ni alla får en underbar fredag. Vi hörs senare!


Dagens jag – Klänning och smycken från Gina Tricot, Leggings från Vero Moda

Du kanske också gillar

14 kommentarer

  1. Vad spännande! Såg på FL att det finns en här i Sthlm med men har liksom inte kommit mig för att anmäla mig =)

    Nej, jag är inte kock =) Jag har bara ett ganska nyfunnet brinnande intresse för god mat.

    Ha en underbar fredag, kram!

  2. Ja, jag är pysslig kanske men jag får ofta brist på tålamod och då åker vad man än håller på med ner i golvet i ren frustration 😛 haha. Men det kan ju inte alltid gå som man vill 😉

  3. Är nyfiken på om ni tänkt köpa någon bilbarnstol? Har själv börjat kolla lite efter en men det är så svårt att veta vad man ska ha för en! Ha en bra dag!

  4. Snygg tröja! Pannkakor är gott jue, men jag gör det aldrig själv hemma. Gjorde det en gång när jag precis flyttat hemifrån för X antal år sen, det gick åt h-e. Sen dess har jag inte försökt.. S Ha en bra dag!

  5. Häftigt med sådant kul initiativ:) skulle jag vilja göra i min kommun också:) tycker det är så kul med föräldrakursen, vi har så mkt att prata om vi förstagångsmammor:)

  6. De låter som mammaträffen gick bra 😀 o tack så mkt för kommentaren om overallen, den kostade mig bara 20 kr 🙂 haha. tradera du vet 😉 jag har blivit galet beroende. Har du ingen msn så kan man ha en dialog med dig där ist 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *