Bättre dag idag!

Hej vänner!

Idag känns som en mycket bättre dag, solen strålar ute och jag är på bra humör! Blir nog ändå en väldigt lugn dag men ska försöka ringa lite samtal och få lite annat nyttigt gjort…

Ni som undrat hur vi gjorde med 3D Ultraljudet – vi har bokat in oss så på fredag morgon ska vi dit. LÄNGTAR! Kommer nog bli en otroligt häftig upplevelse. Tack för alla era tankar, kommentarer och åsikter angående detta. För er som vill veta mer om ultraljud i 3D kan ni går in HÄR.

Hörs lite senare!

Du kanske också gillar

9 kommentarer

 1. Tack så mycket! Ja det känns väldigt konstigt! Men jag är ordinerad vila och kommer vara sjukskriven tills Bebis kommer. Inget jobb och ta det luuuugnt i soffan. Inte jätteroligt när man precis flyttat och vill boa in sig rejält och fixa fint. Men vi har tur och folk som hjälper:)
  Håller med dig om satsumas i förra inlägget, jag är helt GALEN i de!! Kan leva på de små syrliga sakerna! Så det blir nog att ligga och äta de nu en tid framöver;)
  Vad roligt med er ultraljud! Kommer du lägga upp bilder?
  Kram

 2. haha ja men verkligen.. ja fasen va de ska få jag är så trött på att de inte ens kan skicka ett brev eller ringa och be om ursäkt att det blir så uppskjutet hela tiden!!!!!

 3. Hehe jaa 🙂

  Ja den va lite små kul faktiskt.. inget som man behövde grina sej igenom, så ja gärna gråter till alla filmer nu förtiden! haha

  Va kul att ni bokade 3D 😀 Hoppas de går bra på fredag 🙂

 4. Låter jättespännande med 3D, har hört med det och känns ännu mer "äkta". 🙂 Superspännande!

  Hehe jo det blir jättelätt så! Jag är också en sådan person som är "allt eller inget". Har ibland haft lite problem med att exempelvis börja träna eller vad som helst, blir lätt ett sätt att se skavanker INGEN ser.. 😉 Man får se upp!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *