Snygg och fräsch i håret!!

Hej vänner!

Nu är jag äntligen fin och fräsch i håret igen. Så himla skönt!

Vad tycker ni?

Känns helt rätt med lite mörkare hår igen nu när hösten och vintern kommer. Dock är ju detta bara en toning så det kommer bli lite ljusare eftersom.

En jätteduktig tjej som heter Dorion som klippte och stylade mig. Gillar när frisören verkligen lyssnar på det man säger och inte bara kör sitt eget race… Själva salongen var också riktigt mysig – lite rockig och personlig skulle jag beskriva den. Spana gärna in deras hemsida Salong Barock så får ni se själva!

Nu ska vi iväg och handla lite, sedan väntar tacomiddag med våra Årevänner ikväll!

Du kanske också gillar

41 kommentarer

 1. Jätte snyggt 🙂 Det är så skönt att pyssla om sig själv när man är gravid, för man känner sig ju inte det fräschaste alla gånger som gravid!

  kramar

 2. Jättefint! Jag stod själv senast imorse och grämde mig över håret. Snart dags att boka sling och klipptid för mig med. Vill dock vänta så länge jag bara kan så det är relativt nygjort tills bebisen kommer, så det slipper bli det första man måste tänka på!

 3. Vad mysigt! Det känns verkligen mer på riktigt när man hänger upp dom små kläderna på tvättlinan.. Eller bäddar sängen:) Fast jag har nog fortfarande inte fattat att vi ska ha en bebis här om 40 dagar (+ – ett par veckor..)

 4. Varför är det olika på sverige och norge när det gäller fullgången graviditet?? syftar på kommentaren från "i väntan på liten"…..???

  Jaaa snart e det bebis här i huset, hihi så pirrigt!

  Jag hade bestämt mig för att slinga håret men efter att ha sett hur snyggt det blev med ditt hår så blev jag sugen på att färga, nu vet jag inte hur jag ska göra 😛 hihi

 5. Hej kära kusin!!! Vad fin du blev i håret!! Du är iof sig alltid fin, och det verkligen lyser om dig!! Många kramar till dig och prinsessan

 6. Jaa de är de verkligen… Mitt har blivit så utsprit nu med garderober å byråer.. Bättre me stor gaderob så hamnar allt på samma ställe hehe 🙂

  Den har vart fin, dock inte slut än.. en timma kvar på jobbet.. suck!

  Kram

 7. Snyggt! Det blev mkt bättre tycker jag. Du passar i mörkt. Fast det kanske jag säger bara för att jag trivs bäst i mörkt hår 😀 haha. Men jag tycker att mörkbrunt/svart gör att man passar i ALLA kläder.

  Nä den färgen ska du absolut vara nöjd med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *