Skruvarstuga!

Hej vänner!

Nu har snön kommit även till Sundsvall och det med besked. Lite ovant för oss att få snö så här sent på året, i Åre är vi ju van att få första snön för 1-2 månader sedan. I fjol åkte vi snöbräda i slutet av september! Men jag klagar absolut inte – tävrtom tycker jag det är skönt att snön har drjöt lite!

Föräldragruppen igår gick bra, var mer en informationsträff med massor av blivande föräldrar igår. Sen ska vi få träffa det som ska bli våran grupp nästa vecka! När vi kom hem skruvades det bebismöbler för fullt, så mysigt! Bilder av det färdiga resultatet kommer småningom!


Spjälsängen ska packas upp!


Man är ju inte sådär jättesmidig nu för tiden, men lite kunde jag hjälpa till 🙂


Sorterar skruvar till skötbordet!


Skötbordet redo att skruvas upp!

Ska boka tid till tävttstugan idag så jag tvätta alla lakan och bädda sängen sedan. Till skötbordet saknas skötbädden innan det är “färdigt”. Men nu är vi yttligare en bit på väg!

Du kanske också gillar

11 kommentarer

  1. Ja massa förslag har vi fått! Det är dock svårt att hitta nåt när jag redan har två starka favoriter. Ska köra övertalning som fan nu innan det är dags, haha. Inte för jag tror han kommer ge med sig men det är ju värt ett försök:)

    Kul att skruva bebismöbler:) Du får visa sen..

  2. Föräldrargruppen tycker jag var ganska nyttig. Man fick en hel del information där.

    Å, så mysigt att hålla på med förberedelserna innan 🙂 Jag minns när jag skulle måla Colins skötbord under senare delen av graviditeten. Jag var inte enormt stor, men klumpig och stel som bara den 😉

    KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *