Ny bättre dag!

Hej vänner!

Äntligen en ny dag med ny energi och nya krafter! Var verkligen helt död igår kväll. Men nu känner jag mig pigg och fräsch igen! Kommer pyssla på lite här hemma idag, tar mig ingenstans då älskling jobbar och har bilen. Kanske lika bra det!

Idag firar vi tre år förresten – jag och min darling! Men det får hyllas mer i ett eget senare inlägg 🙂 Tänkte visa er dessa söta tomtar jag köpte igår. Handlade ju massa mer också men då det mest var julklappar kan jag ju inte lägga upp det här inte 😉


Fyra små…


…och en lång ska placeras ut i lägenheten!

Appråpå tomtar och julklappar måste jag köpa nya adventsljusstakar då två av våra bestämde sig för att gå i graven igår. Får bli någon billigare variant på ICA Maxi eller liknande, tips?

Vad gör ni denna tisdag?

Du kanske också gillar

11 kommentarer

 1. Ja tur de iaf 🙂 men jobbigt när man inte har minsta kännelse på att något kan vara på gång snart. Men de läre väl sätta fart snart tycker jag.
  Jag bor i Söderhamn 🙂 Så ja de är väl inte så jätte långt ifrån Sundsvall 🙂
  Kram

 2. Vad sött med lite mörkare, vi har i röd filt här fast mörkt också men det gråa är väl mer en svensk tomte tycker jag..superfina!
  Ja, det är jätteskumt att veta när det blir. Sitter och läser på om ingreppet nu så att jag har ett hum om hur det går till sen. Då kanske det blir så att du får detta året ändå? 🙂 Kram!
  Och grattis på 3-årsdagen!

 3. Dom har billiga ljusstakar på Rusta 29kr för röda & dom vita är lite dyrare. Köpte själv dom röda & dom är okej för att vara så billiga 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *