Måndag

God morgon vänner!

Eller god förmiddag kanske man säger denna tiden 🙂 Här i Sundsvall strålar solen idag och det är kallt och klart ute! Blir alltid glad av solen även jag nu för tiden inte orkar vara ute så mycket i den.

Idag är älskling ledig så jag har en svag förhoppning om att lura med han ut på Birsta. Tror dock inte det kommer lyckas, hihi. Känner att jag vill börja med julklappar och sånt, och även bocka av lite mer på lillans “lista”. Ikväll väntar sedan andra träffen med föräldragruppen, ska bli skoj!

Hur mår ni denna måndag?


Bjuder på en webcam bild från morgonmyset!

Du kanske också gillar

13 kommentarer

 1. Ja tusan, verkar som om det krånglade med alla blogg.se-bloggar igår. Störigt!

  Mysigt att ha sambon hemma en vardag! Hoppas du får med honom på en liten shoppingtur, hihi

 2. Ja då var den stora dagen här för mig, men tyvärr tror inte jag att blir något i dag. Ska åka och träffa en kollega som har lite bebis kläder som jag ska få, det är alltid trevligt =)

  Hoppas ni kommer i väg också.
  Kram

 3. Här mås det inget bra idag, är så trött, men snart ska jag krypa till kojs några timmar…:)
  sen kanske jag är redo för måndagen 🙂

  kramar

 4. Haha, vad är det med killar och shopping egentligen? 🙂 Säg att du inte vet hur länge till du orkar, så isf får han kanske köpa det sista själv sen. Och det vill han väl ändå inte..? :p
  Jag ska köpa dom sista julklapparna i veckan tänkte jag. Har som tur är inte jättemånga att köpa till.

  Ja det ska bli jätteskönt att få hem vagnen, då är allt det väsentliga liksom klart och bebisen kan komma när den vill:) Ska bli mys att få bädda den och så med, hihi.

 5. Jag vet inte om jag skrivit det ;P men det stämmer 🙂 har bott i kalmar i många år nu, men är faktiskt från öland från början, uppväxt i Köpingsvik! pluggade du i kalmar?
  är du uppväxt i Sundsvall?
  Kramiiis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *